Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Как избрахте "ника" си?

Изображение Всичко НЕсвързано с Counter-Strike

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Как избрахте "ника" си?

Мнениеот BeTePuHaP » 20 Дек 2019, 13:40

KoKaL написа:Моя ник изразява състоянието ми.
Просто е !

:D :D :D
И моя!
Аватар
BeTePuHaP
Админ
Админ

Предупреждения: 0
Име в игра: [nuPuHcko] BeTePuHaP

Мнениеот Admin » 20 Дек 2019, 14:01

KoKaL написа:Моя ник изразява състоянието ми.
Просто е !

И моя :D
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Мнениеот MORTAL » 30 Дек 2019, 11:30

MORTAL написа:През есента на далечната 1992 г. бях в 6-ти клас, а при нас в махалата тъкмо бяха открили Кафе-игротека "Фантазия". Тогава такива игротеки се нароиха много, имаше във всяка махала. Имаше игри като "Bubble bobble", "Cadilacs&Dinosaurs", "Warriors of fate", "Street hoop", "Operation wolf". Тази "Operation wolf" както и двата флипера бяха с различни жетони от другите игри. Бях следобедна смяна и минах да направя една игра на "Operation wolf" преди училище. Взех си два жетона, изиграх единия, а другия запазих за след училище, защото нямаше време. Вечерта като отидох видях, че са махнали "Operation wolf", и на нейно място са сложили някаква нова игра "Mortal kombat". Жетона ми ставаше само за нея и за флиперите. Флипери не играех, тъй че нямах много голям избор. И така започна всичко...
Не съм си мислил ника, а така започнаха да ме наричат хората, поради невероятните ми способности на тази игра. До сега само един приятел ми е излизал като сериозен противник, но битките са ни по равно, още нямаме излъчен победител. И понеже всички така ми викаха, реших такъв да бъде ника ми.
А освен този влизам с още два:
-[pWnEd]- - това е ник с който обикновено влиза един от мултихаковете в играта. Реших да му го открадна и запазя за мен, за да му е гадно. Ако реши да влиза, сървъра ще го изрита защото никът е запазен с парола.
[Plodchetata] Gaspacho - идва от едно детско анимационно сериалче, което гледах когато бях малък. Бяха група плодчета, от там е и името на "клана", а Гаспачо е единия от героите. Повече инфо има тук. На испански е, защото излъчваха испанската версия по онова време. Има го и на английски.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

speed index google pagespeed

Мнениеот JamesMib » 14 Мар 2026, 11:57

Изображение
SpeedyIndex google
Revolutionizing Search: The Rise of Rapid Hyperlink Indexing Products and services speed index google docs

fast indexing engine fast indexing meaning fast indexing of linksoul how to speed up indexing speedyindex google search 16df76c
@index_systum77=
Аватар
JamesMib
Потребител
Потребител

Име в игра: JamesMib
facebook: Jade Andracchi
Twitter: Emormeste
google+: Oklej

fast-track indexing

Мнениеот JamesMib » 14 Мар 2026, 15:26

Изображение

Rapid link indexing expert services signify a paradigm shift in how we navigate the internet. Contrary to regular search engine indexing, which depends on web crawlers to find and index content with time, fast link indexing services employ innovative tactics to expedite the process. These companies leverage advanced algorithms and systems to index new written content Pretty much instantaneously, ensuring that consumers have entry to the most up-to-date facts at their fingertips. fast indexing c++

fast indexing of links meaning fast indexer links speed up indexing windows 10 speedyindex google ads fast google indexin 39b12e4
@index_systum77=
Аватар
JamesMib
Потребител
Потребител

fast indexing api

Мнениеот JamesMib » 15 Мар 2026, 09:19

Изображение

Moreover, quick connection indexing solutions are made to scale easily Along with the ever-growing size and complexity of the world wide web. No matter whether indexing person web pages, multimedia content material, or overall websites, these services are Geared up to manage the huge quantity of data created on the net on a daily basis. By a combination of dispersed computing, equipment Studying, and also other reducing-edge technologies, quick connection indexing solutions can easily manage optimal general performance and reliability even in the facial area of unparalleled advancement and need. speed index google pagespeed

fast indexing of links using speed up indexing windows 10 speedyindex google forms fast indexing of links using fast indexing windows 7_db4fd
@index_systum77=
Аватар
JamesMib
Потребител
Потребител

fast indexing windows

Мнениеот JamesMib » 15 Мар 2026, 11:22

Изображение
fast-track indexing

The many benefits of quick website link indexing products and services are manifold. For users, this means more rapidly access to contemporary content material, reducing the disheartening lag time in between publication and discovery. No matter if attempting to find breaking news, trending topics, or area of interest pursuits, users can rest assured that they are accessing essentially the most up-to-date info out there. web indexing my indexing

SpeedyIndex google docs speed index blogger fast indexing of links using fast indexing aamir iqbal web indexing my indexing 14c37a2
@index_systum77=
Аватар
JamesMib
Потребител
Потребител

Предишна

Назад към На лафче