Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Бан от Таliban_1

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Бан от Таliban_1

Мнениеот BaTkO_SaSS » 10 Окт 2012, 21:13

Моля те два пъти мери един път режи не бяга от никаква отговорност така замисли се малко даже на играча му е по удобно но както и да е един човек който не прави опити да те разбере по добре спри разговора с него :) Изобщо не четете какво пиша и само коментирате без изобщо мисъл да вкарвате аз се отказвам да ви обяснявам пък вие каквото искате правете за мен не е грешно да иска да прегледа демото по скупе по бързо по удобно за играча и от никаква отговорност не бяга.После пък да му мрънкаме ние защо е сгрешил а той просто е искал да провери.Това е моето мнение и никой не може да ме убеди в обратното край :)
Изображение
Живота е по хубав когато имаш мръсно подсъзнание Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: BaTkO_SaSS

Мнениеот Blizare_ » 10 Окт 2012, 21:30

Ама тука админи ли има или какво ?
Банва се като е СИГУРЕН админа.
Начина за ПРОВЕРКА е със снимки, има право да банне ако се откажат снимите.
НЕ трябва да има други вариянти... Който често започне да бърка в преценката си ГОРИ.
това е.
много е просто...
Кат му откаже демо... отказал му е! точка. не е длъжен да праща демо.
Админа кат не е сигурен може само със снимка да го провери.
Изображение
Аватар
Blizare_
Потребител
Потребител

Име в игра: Blizare_

Мнениеот BaTkO_SaSS » 10 Окт 2012, 21:35

А и значи като не може да го провери демото понеже е бил в игра и го банне прави грешка и следователно гори защото не може просто да му поиска демото по скупе за да не създава излишни проблеми така ли ? А относно снимките виж разчовъркай се из администраторският форум ;) И като му откаже демо админа го банва понеже е не може да го провери и му пишем фал логиката ти куца.Понякога само с гледане не става особено като играчите знаят че си админ.Мисли бе човек мислиииии :D
Изображение
Живота е по хубав когато имаш мръсно подсъзнание Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Име в игра: BaTkO_SaSS

Мнениеот DINO BG » 10 Окт 2012, 21:45

idriz написа:дори направих видео със SSW 100 % че е wall доказах го на видеото се виждаше, но близаре каза че няма да приеме видеото искал админско демо

Според мен пък не е излишно да се изгледа, всяко допълнително средство е жив бонус в този случай.
Да извикаме Хорацио Кейн
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
Аватар
DINO BG
Потребител
Потребител

Име в игра: DINO BG

Мнениеот vkr » 10 Окт 2012, 22:32

Blizare_ написа:Ама тука админи ли има или какво ?
Банва се като е СИГУРЕН админа.
Начина за ПРОВЕРКА е със снимки, има право да банне ако се откажат снимите.
НЕ трябва да има други вариянти... Който често започне да бърка в преценката си ГОРИ.
това е.
много е просто...
Кат му откаже демо... отказал му е! точка. не е длъжен да праща демо.
Админа кат не е сигурен може само със снимка да го провери.

Ти не разбра ли ,че ако снимките не се видят до минута ,2,файда от тях на другият ден няма!!!! Как в чужди сървъри ти искат снимките веднага или бан/перманентен/ ,тука "принцесите" не можели да ги изпратят веднага? Иначе,време имат,да мърморят по форума и да занимават още 4-5 човека.
Аватар
vkr
Потребител
Потребител

Име в игра: vkr

Мнениеот idriz » 11 Окт 2012, 00:56

Aaaaaa нямам аз такива железни нерви като вас каквото искате това правете, не ме интересува и ако пат се наложи пак ще има бан ! такъв админ съм аз ако не ви харесва намерете си админи или си ги обучавайте не ме интересува,
Аз си минах спец да го гледам без да му кажа нищо а той взе да ми се обяснява че бил хакер и че бил не знам си какво, след като е бил хакер аз поисках да му видя демото (той сам си го изпроси) и пича без колебание ми отговори че без бан няма да му видя демото, имам чувството че някой от вас (няма да споменавам име) нещо на въпреки ми върви ако има нещо лично със мен нека ми пише лично какво е това тука.....
Аватар
idriz
Потребител
Потребител

Име в игра: Taliban_1

Мнениеот Blizare_ » 11 Окт 2012, 18:59

КИДО намери ме в скайп !! Настоявам ! :) Благодаря !!!!!!
Изображение
Аватар
Blizare_
Потребител
Потребител

Име в игра: Blizare_

Мнениеот Admin » 12 Окт 2012, 15:43

Сега, тук всеки е прав за себе си.
Батко е прав, че редовно се случва да мине админ спец и даден играч да спре да прави фрагове и затова промених чл.17 ПРАВИЛА и това е една възможност да се избегнат тези недоразумения като се иска демо на дадения играч, запазва се ип то му и като го гледаме да решим какво да го правим.
Близаре е прав, че досега не го пишеше, но вече е оправено е и ще се спазва, както и това, че банваш някой като си сигурен, но тогава се получава проблема споменат от батко.
Кидо е прав защото му е писнало да го банват, но в този случай не направи нищо да не получи бан.
С кидо вече се разбрахме има си запазен ник и ще играе с него така, че моля админите да не го банват а просто да поискат демото или снимки ако преценят и направят а играча моля да ги предава по най бързия и познат за него начин във форума.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Предишна

Назад към Погрешни банове