Ами продължавайте да му давата повод да ви критикува. Прав е. Едно id не е толкова трудно да се запомни, но някои хора като ги мързи, ще си носят критиката.
И аз не съм го банвал, но никога не е късно... Никой не може да го задължи да играе с един ник, щом не му е проблем да пуска оплаквания нека да си пуска. Пък и неможе да не се съгласите, че Mr.Black провежда един доста скоростен стрес-курс за новите ни админи(и не само за тях).
Стана ми интересно как така бана ти е поставен с addban, след като само зелените и червените имаме тази екстра. Не махам бан, който немога да видя, така че трябва да изчакаме Admin.
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.” ― Terry Pratchett, Jingo
az|sam|mm написа:и аз и др админи сме те банвали !!!
И това повод да се гордееш ли е?Имам над 20 бана във вашата верига и вие всеки път се опитвате да ми обясните,че аз съм виновен за тези банове,а замисли се малко и тогава пиши.
[WTF]NoName написа:И мисля че банна е махнат защото пише че няма баннат такъв играч в сървара
NoName,не си прочел изцяло моето оплакване.Върни се към първия пост и виж,какво съм написал накрая.
П.П: Как можах да не вмъкна,че господин "vkr" бързо,бързо редактира своето мнение >
Изтрих си мнението,че се сетих как в една друга пусната от теб тема, ТРИ пътя ти обяснявам едно и също нещо,и "горе ' няма никои!! Че,четвърти път с комплексите ти не ми се занимава.Не ме вмъквай,когато не те питам.
BaTkO_SaSS написа:Аз съм човека който трие мненията всеки един офф топик или отговор на офф топик се трие [offtopic]специално съм много стриктен в кандидатурите и оплакванията от банове искам да виждам само мнения по демотата нищо странично
Къде ти е стриктността в тази тема или само избирателно триеш?В тая тема,която можеше да е приключила има над 13 Offtopic-a от 16 отговора.Личи си,че високо компетентния ви екип гледа първо да се заяде после да дава оценки за демо и т.н.Това мен не ме интересува,но се чудя,къде е онзи заядлив модератор,който си върши "задълженията" когато му е гот .Не го приемай много навътре,но не ми звучи правилно да ми казваш,че си строг с нещо и един път да е така,а друг път иначе.Или прави нещо,както трябва или не го прави.
Ще ме караш тука да се обяснявам,на някакви селски тарикати,който се мислят за много големи професори ("vkr") --> Момче айде върни се в дупчицата,от която си изпълзял,с всеки пост,който пишеш ставаш все по-жалък.
П.П:Направо да вземе някой здравомислещ модератор да локне темата,докато някой от когото зависи да махне бана или ако няма да го маха да каже защо и да се приключва...
Последна промяна KoMnoT на 04 Ное 2012, 14:26, променена общо 4 пъти
Причина:Мненията са класифицирани като офтопик от мен, не заключих темата, за да не те забравим. Заключвам, а ти спазвай добрия тон!
black не се прави на хитър снимките се обработват ... ти ми пускаш оплакване нз колко време след банна ... нека опитните колеги да погледнат демото да видим с какво си по добър от мен и другите админи на цс та да излизаш на стрелба ! нека да гледат и ако не съм прав да ме накажат аз не бягам от отговорност може и да съм сгрешил но не мисля така