ОПЛАКВАНЕ ОТ ТАЛИБАН :@
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: ОПЛАКВАНЕ ОТ ТАЛИБАН :@
Админа е трябвало да му смени или да му каже да си смени nick'а.. И играча е сгрешил.. Не защитавам никого! За мен и двамата са виновни!
-
m3ry.jane - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: m3ry.jane
ONLY HS написа:Admin написа:ONLY HS написа:Админ абе брат я ми кажи ти ако беше на мястото на момчето и да те кикнат 5 пъти и да незнаеш защо как ще реагираш ? а пък и защо банна да е за 4 седмици неможе ли да е за 1 час 1 ден ?.Незнаех че за такъв ник се банва за 4 седмици
Ок, сега ти се постави на мястото на админа и ми кажи, приятно ли ще ти е...
ем брат няма да ми е никак приятно ако съм мястото на админа обаче админа сам си е виновен , неможеше ли да каже момче смени си ника нетрябва да си с такъв ник или да използва амх команда за да му го смени ?. И пак казвам талибан го кикна 4-5 пъти и накрая момчето си смени ника на "ТАЛИТАБ НАСРАН" и ти да си и ти ще направиш същото в непознат сървър кадето те кикват 4-5 пъти и да незнаеш какво става ..
Е тук вече не позна. Аз няма да вляза с такъв ник първо и второ командата за смяна на ник е спряна за да не може играчите да си сменят никовете в игра. Спирам с тази тема и я заключвам защото е излишна а и ми писна все админите да са виновни. След като ти е приятел, обясни, че не е редно да влиза с подобни никове. Относно демото, незнам дали е това, но бяха няколко секунди и нищо не пишеше.
Ако някой има допълнителна информация да пише в скапа.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Админ когато ми се е случвало това съм сменял ника на играча и съм го предупреждавал. бана който съм слагал е за 1 ден. и то в краен случай.
-
Blizare_ - Потребител
- Име в игра: Blizare_
И според мен 4 седмици с тази причина са много! Предлагам да му се намали бан'а!
-
m3ry.jane - Потребител
- Име в игра: m3ry.jane
Blizare_ написа:Админ когато ми се е случвало това съм сменял ника на играча и съм го предупреждавал. бана който съм слагал е за 1 ден. и то в краен случай.
Явно четете само избраното, я влез сега и пробвай да смениш своя ник и пак пиши.
влизайте малко повече за да видите отношението на играчите към админите, не че и ние не правим грешки, но за играч позволил си да влиза с този ник изобщо няма да коментирам.
Онзи ден с ник различен от демон в ратс играч ме нападна, че съм преместил афк спектатор, без дори да подозира, че си има причина и на всичкото е бивш админ.
Така, че напълно разбирам и админите
qka_cigularka написа:И според мен 4 седмици с тази причина са много! Предлагам да му се намали бан'а!
Ще му махна бана даже веднага, но като се познавате му обяснете дали това е нормално и какъв трябва да е ника му.
А ти си представи ако вляза и има играч с подобен ник какво ще стане с теб или койито и да е било друг админ
Локвам, ако има още някой нещо да каже или да пита или да предостави ново инфо, нека го направи в скайпа.
-
Admin - Администратор
Admin написа:Blizare_ написа:Админ когато ми се е случвало това съм сменял ника на играча и съм го предупреждавал. бана който съм слагал е за 1 ден. и то в краен случай.
Явно четете само избраното, я влез сега и пробвай да смениш своя ник и пак пиши.
влизайте малко повече за да видите отношението на играчите към админите, не че и ние не правим грешки, но за играч позволил си да влиза с този ник изобщо няма да коментирам.
Онзи ден с ник различен от демон в ратс играч ме нападна, че съм преместил афк спектатор, без дори да подозира, че си има причина и на всичкото е бивш админ.
Така, че напълно разбирам и админитеqka_cigularka написа:И според мен 4 седмици с тази причина са много! Предлагам да му се намали бан'а!
Ще му махна бана даже веднага, но като се познавате му обяснете дали това е нормално и какъв трябва да е ника му.
А ти си представи ако вляза и има играч с подобен ник какво ще стане с теб или койито и да е било друг админ
ще го кикна 1ви път.Ако продължи правя снимки на обидите му и ника и го банвам за 1 час !
-
ONLY HS - Потребител
- Име в игра: PENA'5HS
И той се връща след един час и е вече с ник обиждаш админа, хайде стига вече бил си админ и ти щеше да постъпиш така, но като е да нападаме сме много различни.
-
Admin - Администратор
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2