Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

На вниманието на всички съфорумници и администратори.

Изображение Всичко НЕсвързано с Counter-Strike

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: На вниманието на всички съфорумници и администратори.

Мнениеот boqn.bg » 25 Дек 2012, 14:02

MORTAL написа:Предлагам да се сложи оня стария плъгин, който копира скинове и звуци от сървъра в папките на потребителите. Така всички ще играят на равни начала. Сменил скиновете, че да вижда хюмана... божеее. Що не пуснеш и аймбот, че да не се налага да ги целиш в главите, ами той сам да го прави. Позволявате си да ползвате вратички в правилата, но и това ще спре. Скоро.

Батка , забравяш нещо , ако тези скинове бяха забранени , то нямаше да ги има в сайтовете и хората да си ги свалят. Всеки си прави модификацията на цс-а и това е , а що се отнася до другите , да се учат , да питат и да разпитват ..
Така е устроен света и не е редно да се противопоставяте на това ... Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие.
Велик е нашия народ !
Аватар
boqn.bg
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: boqn.bg

Мнениеот B!@De » 25 Дек 2012, 16:17

Скиновето, който използваш са забранени почти на всякаде по твойта логика и хаковете трябва да са разрешени, защото можеш да си ги свалиш от сайт не ме караи да се смея, рядко пиша в безмислени теми като тази.
Аватар
B!@De
Потребител
Потребител

Име в игра: B!@De

Мнениеот MORTAL » 25 Дек 2012, 17:38

boqn.bg написа:
MORTAL написа:Предлагам да се сложи оня стария плъгин, който копира скинове и звуци от сървъра в папките на потребителите. Така всички ще играят на равни начала. Сменил скиновете, че да вижда хюмана... божеее. Що не пуснеш и аймбот, че да не се налага да ги целиш в главите, ами той сам да го прави. Позволявате си да ползвате вратички в правилата, но и това ще спре. Скоро.

Батка , забравяш нещо , ако тези скинове бяха забранени , то нямаше да ги има в сайтовете и хората да си ги свалят. Всеки си прави модификацията на цс-а и това е , а що се отнася до другите , да се учат , да питат и да разпитват ..
Така е устроен света и не е редно да се противопоставяте на това ... Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие.

Има ги скиновете за сваляне. Ама има и хакове за сваляне. Ако прочетеш правилата на сървърите, ще видиш, че са забранени всякакви помощни средства. За какво ми е да играя хюман, и да съм невидим? С твоите скинове направо ми прецакваш расата. Забранено е да се ползват помощни средства, свиквай с това. Оправи си цс-а, свали си с нормални скинове. На всяко действие има противодействие, бан се казва. За неспазване на правилата.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот az|sam|mm » 25 Дек 2012, 18:08

MORTAL написа: На всяко действие има противодействие, бан се казва. За неспазване на правилата.
+1
Изображение
Аватар
az|sam|mm
Потребител
Потребител

Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a

Мнениеот Awake And Alive » 25 Дек 2012, 18:40

Искам само да вмъкна , че не разбирам защо постоянно нападате любимеца на веригата Mr.Black + другите му 38 банн-ати ника ... гледах 3-4 демота така на бързо на въпросния "User"и мн точна стрелба ( за което евала) но никаде не виждам съмнитален момент ...

Ок , съгласен съм .. влизам си играем си опа некой по добър от мене .. абе я банн , че да съм по добрия ...

Не се излагаите .. ! излагате целя колектив с тия необмислени баннове ... Гледайте по старателно и малко от малко по кротко и по търпеливо ...

1# следете рекоила после все пак сложете си слушалките поне за малко ...

така : сега и за въпросния юзър с промяната на скиновете ... батенце .. ще ти го обясним по следния начин ...

Ти слагаш скинове който като си невидим , ти го виждаш без да се напрягаш ..
Сложи си скинове против ъндеда да не ти зима кръв , елфа да не ти бие глава , орка да не ти млъска яко критикал .. и кво ?! за кво wtf ти влизаш в war сърварите ?!
Админ , дай демо да докажеш , че съм хак ... ?!!?! Играч , дай демо да докажеш ,че не си хак ... ?!?! !
Аватар
Awake And Alive
Потребител
Потребител

Име в игра: Awake And Alive ;]

Мнениеот boqn.bg » 26 Дек 2012, 09:59

B!@De написа:Скиновето, който използваш са забранени почти на всякаде по твойта логика и хаковете трябва да са разрешени, защото можеш да си ги свалиш от сайт не ме караи да се смея, рядко пиша в безмислени теми като тази.

Първо обърни внимание на това което пишеш,ако скиновете бяха забранени,нямаше да мога да ги сваля от
Офтопик:
cs-bg.info
(това не е реклама!). Твоя коментар ме кара да се смея :D .. Голям разбирач си и ти .. :D .. Ако малко разбираш от логика , то ще ти дойде на акъла , че скиновете могат да се свалят от всеки cs сайт в България ,в които има правила забраняващи използването на хакове. .. Хаковете се свалят от сайтове ,които не се влияят от правилата на Българските сайтове за cs .. Никъде не съм срещал правило ,което да забранява използването на скинове. Но като гледам може би вашата верига може да направи изключение :D ..
Можеш да качиш линк от правилник на известна верига,в която е забранено използването на скин .. :) Аз не съм видял никъде такова правило .. А съм чел страшно много правилници , защото съм банван от същите администратори ,каквито ги има в вашата верига .. Без да се обиждате .. Пример: Както стана с мен. Втория ми бан , беше направен от админ , които изобщо не ме наблюдаваше по време на играта ми .. А си играеше .. След като започнах да го пера като шкембе у довар ,, въпросния админ явно се е ядосал , усъмнил и по време на играта , ми направи 2 снимки , и ми сложи blind ,който в последствие се бъгва .. И накрая бан .. Ето това е най -големия смях .. :D .. И какъв извод да си извадя ? Правилата за играчите важат , а за админите не ! Ще изброя нарушенията ,които направи въпросния админ:
1. Когато администратори се усъмни в даден играч , трябва да излезне spectators и да го наблюдава! - Нарушено!
2. Преди да сложи бан , трябва задължително да направи демо на въпросния играч. Такова демо ,никой не ми представи! Следователно това правило е нарушено!
Сега ще напишете , че не сте дълни да ми представяте демо. Но аз ще ви споделя ,че аз съм играч и имам права и това е мое право .. Админа прави демо , след което играча представя свое демо и така се прави равносметка на случилото се .. :)
Последна промяна boqn.bg на 26 Дек 2012, 10:42, променена общо 1 път
Велик е нашия народ !
Аватар
boqn.bg
Потребител
Потребител

Мнениеот boqn.bg » 26 Дек 2012, 10:12

MORTAL написа:
boqn.bg написа:

Има ги скиновете за сваляне. Ама има и хакове за сваляне. Ако прочетеш правилата на сървърите, ще видиш, че са забранени всякакви помощни средства. За какво ми е да играя хюман, и да съм невидим? С твоите скинове направо ми прецакваш расата. Забранено е да се ползват помощни средства, свиквай с това. Оправи си цс-а, свали си с нормални скинове. На всяко действие има противодействие, бан се казва. За неспазване на правилата.

Ето го Вашето правило:
Чл. 1. НАПЪЛНО ЗАБРАНЕНО е използването на хакове, скриптове, помощни средства и т.н.Ако това правило се наруши, то тогава нарушителя подлежи на санкциониране от страна на администраторите!
Никъде не е уточнено ,какви помощни средства са забранени! Основните помощни средства ,които са забранени са използването на хакове и скриптове! CFG е известно на всички играчи. То също е помощно средство, но не е забранено!
Скиновете ги има в най-известния cs сайт в България ,но не са забранени. В противен случай , няма да са качени там. Ако не ти харесва този факт , не играй с раса Хуман .. :D Това е положението батка ... Играеш си с друга раса и това е .. Ако искате може да правите снимки на всеки играч и да си ги изпъдите , понеже си ползват други скинове .. Тогава , по-добре си махнете сървър war3 .. Така няма да имате този проблем .. Но като си махнете сървър war3 , съвсем ще ви оредеят играчите и няма да има смисъл от веригата ви ,защото може би в повечето време няма да има играчи ..
Велик е нашия народ !
Аватар
boqn.bg
Потребител
Потребител

Мнениеот boqn.bg » 26 Дек 2012, 10:28

Awake And Alive написа:Искам само да вмъкна , че не разбирам защо постоянно нападате любимеца на веригата Mr.Black + другите му 38 банн-ати ника ... гледах 3-4 демота така на бързо на въпросния "User"и мн точна стрелба ( за което евала) но никаде не виждам съмнитален момент ...

Ок , съгласен съм .. влизам си играем си опа некой по добър от мене .. абе я банн , че да съм по добрия ...

Не се излагаите .. ! излагате целя колектив с тия необмислени баннове ... Гледайте по старателно и малко от малко по кротко и по търпеливо ...

1# следете рекоила после все пак сложете си слушалките поне за малко ...

така : сега и за въпросния юзър с промяната на скиновете ... батенце .. ще ти го обясним по следния начин ...

Ти слагаш скинове който като си невидим , ти го виждаш без да се напрягаш ..
Сложи си скинове против ъндеда да не ти зима кръв , елфа да не ти бие глава , орка да не ти млъска яко критикал .. и кво ?! за кво wtf ти влизаш в war сърварите ?!

+1 за мнението :) .. Имам чувството ,че имат да учат много .. Защото е факт ,че самите сървъри war3 са създадени така ,че играчите да имат помощни средства .. Раси , магии , итеми .. Правилата в такива сървъри не трябва да са същите ,каквито са за останалите сървъри , понеже очевадно са различни .. Те са създали общи правила .. Но не са се съобразили с сървър war3 .. Основните правила ,които трябва да важат за war3 са : да бъде забранено качването по картата ,използването на скриптове и хакове .. Всеки може да си направи настройките за цс-а си,това че повечето не могат е отделен въпрос .. Кой както желае така може да си настрой цс-а ..
Велик е нашия народ !
Аватар
boqn.bg
Потребител
Потребител

Мнениеот MORTAL » 27 Дек 2012, 14:16

Чл. 1. НАПЪЛНО ЗАБРАНЕНО е използването на хакове, скриптове, помощни средства и т.н.Ако това правило се наруши, то тогава нарушителя подлежи на санкциониране от страна на администраторите!
Помощно средство е да правиш така, че да виждаш иначе невидимия хюман. Повече няма какво да ти обяснявам. Опитваш се да заобикаляш правилата. Правиш грешка с тези скинове.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот Mr.Black » 27 Дек 2012, 15:22

MORTAL написа:Чл. 1. НАПЪЛНО ЗАБРАНЕНО е използването на хакове, скриптове, помощни средства и т.н.Ако това правило се наруши, то тогава нарушителя подлежи на санкциониране от страна на администраторите!
Помощно средство е да правиш така, че да виждаш иначе невидимия хюман. Повече няма какво да ти обяснявам. Опитваш се да заобикаляш правилата. Правиш грешка с тези скинове.

С тая логика --> Помощно средство е мишката ми,която е 100 пъти по-добра от тази на опонентите ми и ми позволява по лесно да ги убивам,както и слушалките ми , които са по-добри от техните и ми позволяват да ги чувам много по-лесно и по добре... WTF?!?!
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Име в игра: Mr.Black

ПредишнаСледваща

Назад към На лафче