B!@De написа:Скиновето, който използваш са забранени почти на всякаде по твойта логика и хаковете трябва да са разрешени, защото можеш да си ги свалиш от сайт не ме караи да се смея, рядко пиша в безмислени теми като тази.
Първо обърни внимание на това което пишеш,ако скиновете бяха забранени,нямаше да мога да ги сваля от
(това не е реклама!). Твоя коментар ме кара да се смея
.. Голям разбирач си и ти ..
.. Ако малко разбираш от логика , то ще ти дойде на акъла , че скиновете могат да се свалят от всеки cs сайт в България ,в които има правила забраняващи използването на хакове. .. Хаковете се свалят от сайтове ,които не се влияят от правилата на Българските сайтове за cs .. Никъде не съм срещал правило ,което да забранява използването на скинове. Но като гледам може би вашата верига може да направи изключение
..
Можеш да качиш линк от правилник на известна верига,в която е забранено използването на скин ..
Аз не съм видял никъде такова правило .. А съм чел страшно много правилници , защото съм банван от същите администратори ,каквито ги има в вашата верига .. Без да се обиждате .. Пример: Както стана с мен. Втория ми бан , беше направен от админ , които изобщо не ме наблюдаваше по време на играта ми .. А си играеше .. След като започнах да го пера като шкембе у довар ,, въпросния админ явно се е ядосал , усъмнил и по време на играта , ми направи 2 снимки , и ми сложи blind ,който в последствие се бъгва .. И накрая бан .. Ето това е най -големия смях ..
.. И какъв извод да си извадя ? Правилата за играчите важат , а за админите не ! Ще изброя нарушенията ,които направи въпросния админ:
1. Когато администратори се усъмни в даден играч , трябва да излезне spectators и да го наблюдава! - Нарушено!
2. Преди да сложи бан , трябва задължително да направи демо на въпросния играч. Такова демо ,никой не ми представи! Следователно това правило е нарушено!
Сега ще напишете , че не сте дълни да ми представяте демо. Но аз ще ви споделя ,че аз съм играч и имам права и това е мое право .. Админа прави демо , след което играча представя свое демо и така се прави равносметка на случилото се ..