respect punk ! написа:Протестите не бива да спират !!!
+1
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
respect punk ! написа:Протестите не бива да спират !!!
MORTAL написа:Imp*Skype написа:Бойко подал оставка днеска сутринта и почти всички ..... и сега сигурно пак оня Доган ...
Що да е Доган? Той подаде оставка и няма да е той. Местан може да е. Или Станишев. Пък може и комунягата Кунева. Няма значение кой е. Щом Борисов падна заради протестите, значи всеки може да падне. Ама той само е казал, че ще подаде оставка. А аз ще ходя на луната. Дела трябват ...
Не му ща оставката, искам да оправи бакиите които сътвори.
zxcv ;> написа:MORTAL написа:Imp*Skype написа:Бойко подал оставка днеска сутринта и почти всички ..... и сега сигурно пак оня Доган ...
Що да е Доган? Той подаде оставка и няма да е той. Местан може да е. Или Станишев. Пък може и комунягата Кунева. Няма значение кой е. Щом Борисов падна заради протестите, значи всеки може да падне. Ама той само е казал, че ще подаде оставка. А аз ще ходя на луната. Дела трябват ...
Не му ща оставката, искам да оправи бакиите които сътвори.
И ти си прав... Няма значение кой е, само да има акъл! Писна ми от неговите лентички и магистралки. Хората не вечеряме асфалт, нито закусваме. Знам, че след 4 месеца Бойко загуби гласовете си от майките, пенсионерите и студентите. Не може да не даде по 20 лева за Коледа. Може ли да ми говори, че средната заплата била 700 лева. Ама къде видя 700 лева бе, те хората с по две висшета си стоят вкъщи едва свързват двата края онзи ми говори за СРЕДНА заплата. Тука минималната е 150 евро (в най-добрия случай от скоро), а в Гърция 800 и хората направиха "мазало" с една дума преди няколко месеца... Крайно време беше и ние да се вдигнем. Тези пък с 8 % били да намалят тока. Ама какво са 8 процента бе, смешници - на 100 лева, 8 ? Цялата политика ни е такава и тия 250 човека, където са трябва изобщо да се махнат от всякъде и да дойде ново правителство на власт не повече от 20 човека... Винаги съм бил против Волен Сидеров ама следващия мандат май най - много го заслужава от всички.
П.Т - ДА, разбира се!
respect punk ! написа:Според мен вече е време да се даде властта на националистите
kev1n написа:respect punk ! написа:Според мен вече е време да се даде властта на националистите
няма дъжава в която това да е довело до нещо хубаво.. и не си мисли че атака са националисти..
respect punk ! написа:kev1n написа:respect punk ! написа:Според мен вече е време да се даде властта на националистите
няма дъжава в която това да е довело до нещо хубаво.. и не си мисли че атака са националисти..
23 години даваме властта на комунисти и на демократи и я докарахме дотука...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 51 госта