До Компот.. : е добре бе пич , това за какво беше ?! не е ли очевидно че малкия сладур ни прави на малоумни тука 200 човека .. просто му казах да си ляга .. това ли го е засегнало ... боже ,боже.. кажи ми ти вярваш ли му ?! играл ли си с него в сървар ?! той не прави 20 DMG за целия мап и ми обяснява как представлява държавата ни ?! това е срамота ... това се едно да ви кажем ,че едно време с Васил Левски играехме шах .. е WTF ?! ..... спирам ,че почнах да се нервирам за глупости ...
Майло , не ти завиждам , бих се радвал да е така .. просто се нервирам като някой ме парви на идиот ..
2ро ше ти кажа , че нито майка ми нито баща ми са ми помогнали в тоя живот от 14 годишен до ден днешен се справям сам .. и всичко което имам съм го постигнал с 2те си ръце .. имам семейство което издържам аз не "мама и тате" не съм на 15
просто влизам релаксирам и това е .. ако погледнеш малко по задълбочено аз не пиша в форума .. не съм комплексар който иска да има мнение във всяка тема и да трупа ****** пиша само в теми който виждам ,че не е така или некой ни прави на идиоти ..
1во: виждал съм те и не хитваш ама грам ... ( сигурно е играл малкия ти брат ) за това така се е получил ..
2ро: къде видя хак на демото ?! uAXyAYXAX
3то : ако блеки е хак то walle не знам какъв трябва да е ..... твърдиш че разбираш и пак си оборваш сам тезата ..