Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от "DINO BG" #x

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от "DINO BG" #x

Мнениеот Mr.Black » 27 Апр 2013, 01:10

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:
-GREAT WALL!
2. Вашето IP:
-85.11.166.79 / STEAM_0:1:43554733
3. Nickname на администратора:
-DINO BG
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373
-Провокативно и грубо държание спрямо потребителите (играчите)
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
-За мен поведението на админа в 5-10мин,в които поиграх и той буквално ме "изгони" от сървъра (реших да си изляза,вместо да се разправям),както и доста други играчи.За мен нещо в поведението му като админ куца,не може да провокираш играчите и да се обясняваш по такъв начин и накрая да ги наказваш с "slay" & "gag",за подобни работи.Всъщност,ако за вас такова поведение е приемливо и всичко е ОК,сметнете оплакването за невалидно,аз идвам да съобщя,че според мен,някак не е добре той да провокира по някакъв начин другите и да очаква всички да му козируват.Не може да провокираш даден играч,да го накараш да ти отговори за нещо и накрая да го баннеш,защото си го провокирал да ти обяснява някви работи...За мен е несправедливо да провокираш по такъв начин играч и после,като той запита,защо тъй (в общи линии),да се възползваш от властта ти и да го накажеш,за подобно нещо...Вярно трябва да има ред в тоя сървър,ама като се държиш,като ГОСПОД и всичките трябва да ти лазят в краката,няма как да се получи...Ще видите,как за тия 10мин,наказа половината сървър с гаг-ове и не защото толкова са се провинили,а защото той провокира всички.Кавгите не бяха между играчите,а от играчите към него,това какво говори?
6. Демонстрация/Изображение:

[DOWNLOAD DEMO!]
7. Сървърът, в който е направено доказателството:
-Classic

Не съм получил бан,само някъв гаг де,но оплакването ми е насочено към поведението на админа,нищо друго,та който иска и може да ми обясни,ако аз нещо не съм наясно с правилата при вас,но все си мисля,че не е редно,подобно държание на админ и после да си "измива" ръцете с властта,която притежава : )!

Изображение
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Mr.Black

Re: Оплакване от "DINO BG" #x

Мнениеот DINO BG » 27 Апр 2013, 03:27

Твоя гаг и слей бяха абсолютно грешни, за което се извинявам. Не трябваше да бъде за теб, но не знам как сгреших имената, направих и втори грешен гаг на m0zuk, а през цялото това време ме нападаха защото бях преместил един играч към терористите (докато беше мъртъв, но той се измести отново CT) след това го направи и друг играч, от там ме емнаха и приятелите им. Трябваше навреме да действам с гаговете, но сгреших.
През твоето демо е различно, виждат се само грешките ми.
Нямам какво да оспорвам.
Извинявам се за грешките си и ... не знам какво друго да напиша.
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
Аватар
DINO BG
Потребител
Потребител

Име в игра: DINO BG

Re: Оплакване от "DINO BG" #x

Мнениеот Admin » 27 Апр 2013, 08:14

Благодаря за сигнала, има и извинение от админа. Надявам се да го приемеш и админа да внимава повече какво прави.
Хора сме и грешки стават, но нека ги намалим до минимум за да не дразним играчите.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Назад към Погрешни банове