Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от некоректен Админ Chubanin

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от некоректен Админ Chubanin

Мнениеот sokolsko style ! » 25 Май 2013, 18:51

Blizare_ написа:24 19 - може просто да е си е гледал на там както и през други места гледа но тук идва човек.

2) 27:40:65 - чу се вървене много ясно и спря когато приближи до вратата. Но админа не е направил демо и не знам дали този дето стой там се е движил или някой друг терорист. Но стъпки има .

3) 29:10:44 - на 29:04 се чуха стъпките на терориста който се криеше там. на 29 : 09 още при влизането се видя клекналия терорист.

Има ли други моменти които ви са удобни за бана ? Тия не издържаха.
Смятам че трябва да се маха по-скоро.

Пак казвам Няма направени снимки и демо от админа. Правилата са за всички. Не е дори близо до, Абсолютно сигурен, Walhack играча за да не му се прави демо и снимки.

Ще махнeтели бана или ще оставите !
Аватар
sokolsko style !
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: -=-

Мнениеот Blizare_ » 26 Май 2013, 01:37

Махнат е бана.
А ти внимавай :)
Изображение
Аватар
Blizare_
Потребител
Потребител

Име в игра: Blizare_

Мнениеот goran yordanov » 26 Май 2013, 07:37

m3ry.jane написа:Това дете/Този индивид не трябва да има достъп до форума и сървърите .. 1000 регистрации си направи,1000 IP смени .. (Доколкото знам е с динамично IP) И предполагам, че си позволява да играе с hack и да си подсказва (Може и да греша, понеже не съм му гледала внимателно играта, или пък демота и т.н. , но щом мами, за да постигне това, което иска, сами си направете извода) .. Писна ми да му гледам неграмотните коментари!
sokolsko style ! Разбери веднъж завинаги, че до никъде няма да стигнеш с твоите лъжи, както са казали "На лъжата краката са къси!" , и докато аз съм на този пост тук, ти НИКОГА няма да станеш админ, в тази верига, и поради тази причина няма нужда да си правиш по N на брой регистрации, да пускаш по 10 кандидатури ..

Може би тук не е мястото за моя пост, но ..

+1 , и само да го предупредя, че ако пак ме напсува (а това не е 1-2 пъти) ще получи отново бан и този път няма да му го махнат.
Постоянно стоиш спектатор в ДМ и чакаш да няма админи, но пак ще изгориш не се тревожи.
7eamplay ftw!
Аватар
goran yordanov
Потребител
Потребител

Име в игра: leo

Мнениеот sokolsko style ! » 26 Май 2013, 08:18

Благодаря Blizare_ :)
Аватар
sokolsko style !