Един не направи едно сърдечно извинение. При положение, че админа явно не може да различи хакер, а показва, че може да баннва, какво отношение искате? Както казаха, затваряме темата, за да не разтваряме локуми. Бана вече е премахнат.
ABC написа:Заглавие: Некоректен бан от админ ABCdzak написа:Един не направи едно сърдечно извинение. При положение, че админа явно не може да различи хакер, а показва, че може да баннва, какво отношение искате? Както казаха, затваряме темата, за да не разтваряме локуми. Бана вече е премахнат.
Ти въобще за какво пишеш по темата ?
Аз хакери различавам и бана е сложен за непредоставени снимки.Имах съмнения и му направих снимки...той отказа да ми ги прати по скайп! Следователно си има правила за такива работи.Не се взимай толкова на сериозно....това е просто една игра, а ние сме хора.Понеже си форум-модератор твоето мнение винаги е последно...защо не остави отключена темата да се защитя от твоите нападки?
Ако толкова се съмняваш в моите способности можеш да ми поискаш правата публично !!!
Ето, отключил съм темата, за да се "защитава" админа. Къде изобщо виждаш, че може да използва хак играча? Всички гледате, когато някой направи повече фрагове и веднага снимки и банове, колкото да се развали кефа на даден играч и да го карате да качва и праща разни неща. Това се случва всеки ден и за мен това е неразличване на хакове или несериозно отношение.
Аз чистосърдечно заявявам, че повече теми няма да заключвам и да се намесвам и си пишете и "защитавайте" колкото искате.