Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Малко промяна

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Малко промяна

Мнениеот Admin » 20 Юни 2013, 10:56

Сега Руми е доста заета, но като може ще каже кое ще направи и кое няма да може да стане
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Предупреждения: 0
Име в игра: demon

Мнениеот Valkyria » 27 Юни 2013, 07:54

Нека Люси ми осигури достъп до сървърите и ще оправя оръжията и приятелския огън.
Изображение
Аватар
Valkyria
Администратор
Администратор

Име в игра: Valkyria

Мнениеот MBP » 27 Юни 2013, 07:58

Това ми допада...нека да го правят :)
Изображение
ИзображениеИзображение
Аватар
MBP
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: MBP

Мнениеот Valkyria » 27 Юни 2013, 10:53

Ето и промените;

1.Добавени са 3-те липсващи оръжия - tmp, mac10 и sg550.
2.Променени са някои нива на оръжията.
2 Убийства
glock18, usp ,p228 ,deagle ,fiveseven ,elite ,m3 ,xm1014 ,tmp ,mac10 ,mp5navy ,ump45

3 Убийства
p90 ,galil ,famas ,ak47 ,scout ,m4a1 ,sg552 ,aug

4 убийства
m249 awp ,sg550 ,g3sg1

1 убийство
hegrenade ,knife

3. Включен е приятелския огън в последното ниво.
Изображение
Аватар
Valkyria
Администратор
Администратор

Мнениеот Fox82 » 27 Юни 2013, 14:00

Благодаря все пак че сте взели малко акъл от мен :D Само не ми допада приятелския огън накрая ,ма нека така да остане,че да не стане и спор и за това.А до амините който ме наблюдават да ли да взема да пусна сега хак защото съм без права,споко момчета не съм хлапе ,даже днес помогнах да се залови хакер с ник big bos ,като намерих админ по сърварите Vilio Otka4i ,та той го банна.Все пак съм пич,помагаме и без права.Благодаря че изпълнихте мойта прещявка и на някой други играчи и направихте сървара Gungame още по-добър за игра
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Име в игра: Cs

Мнениеот Valkyria » 27 Юни 2013, 14:03

Fox82 написа:Благодаря все пак че сте взели малко акъл от мен :D Само не ми допада приятелския огън накрая ,ма нека така да остане,че да не стане и спор и за това.А до амините който ме наблюдават да ли да взема да пусна сега хак защото съм без права,споко момчета не съм хлапе ,даже днес помогнах да се залови хакер с ник big bos ,като намерих админ по сърварите Vilio Otka4i ,та той го банна.Все пак съм пич,помагаме и без права.Благодаря че изпълнихте мойта прещявка и на някой други играчи и направихте сървара Gungame още по-добър за игра

И на мен не ми харесва приятелския огън накрая но се съобразих със желанието на морти, анти и компот :)
Изображение
Аватар
Valkyria
Администратор
Администратор

Мнениеот [Anti]Killer » 27 Юни 2013, 14:10

Valkyria написа:И на мен не ми харесва приятелския огън накрая но се съобразих със желанието на морти, анти и компот :)

От името на тройната коалиция имаш едно голямо БЛАГОДАРЯ :)
ИзображениеИзображение
Аватар
[Anti]Killer
Потребител
Потребител

Име в игра: [Anti]Killer

Мнениеот Fox82 » 27 Юни 2013, 14:47

Valkyria написа:
Fox82 написа:Благодаря все пак че сте взели малко акъл от мен :D Само не ми допада приятелския огън накрая ,ма нека така да остане,че да не стане и спор и за това.А до амините който ме наблюдават да ли да взема да пусна сега хак защото съм без права,споко момчета не съм хлапе ,даже днес помогнах да се залови хакер с ник big bos ,като намерих админ по сърварите Vilio Otka4i ,та той го банна.Все пак съм пич,помагаме и без права.Благодаря че изпълнихте мойта прещявка и на някой други играчи и направихте сървара Gungame още по-добър за игра

И на мен не ми харесва приятелския огън накрая но се съобразих със желанието на морти, анти и компот :)

Не че не ми харесва чак толкова ,обаче излиза малък незначителен проблем сега като гледам.При преятелския огън накрая някой от играчите започват нарочно да дупчат свойте съотборници,кой за кеф ,кой че бот и незнае какво става,друг пък прави тактика ако е близо до водищия на оръжие и е от неговия тим нарочно го източва,за да не може да вземе играта.Затова предлагам или да се въведе кик или слай,за тия кадето убиват свойте съотборници,или най-добре е да само приятелския огън на тези който остават на Граната.Помислете и погледайте играта да видите че съм прав
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Мнениеот MORTAL » 27 Юни 2013, 17:03

Играл съм такъв вариант -> убиваш твой и сървъра те slay, като естествено си 1 ниво назад. Възможно е да е от настройките на мода.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот Fox82 » 27 Юни 2013, 20:41

MORTAL написа:Играл съм такъв вариант -> убиваш твой и сървъра те slay, като естествено си 1 ниво назад. Възможно е да е от настройките на мода.

Ще обесня защо е по-добре даже да има приятелски огън само за тези който са на Граната, за да им е по трудно.Защото като има приятелски огън за всички ,аз лично мога да направя така че почна да дебя играча например ако е от моя отбор и е стигнал на ниво Граната или Нож, да почна нарочно да го дупчя без даже да го убивам като си седя в нашта базата и да не му дам шанс той да спечели .По тоя начин който е сега, по слабите играчи им се занижава шанса да успеят още повече.Затова само на тези който са на Граната или Нож да има приятелски огън.Това е най чесно и трудно.
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Предложения за CS MegaGaming GunGame