Имате предложение за сървърите CS BG MegaGamin пишете тук
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
amx_bancfg
Да попитам има ли го това меню за бан ? не съм опитвал , но е много полезно за динамичните ип-та , които като се баннат по обикновен начин си ресват модема и пак влизат , а при т'ва не могат трябва преинсталация на целият цс ... ако го няма , няма да е лошо да се добави
-
ALK0H0LIK - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Insanity [mega drop -.-]
Re: amx_bancfg
[The Losers] LoShaTa LaDy чрез ЛС:
Този плъгин го имаме и го знам много отдавна, а проблема е ,че вече почти всички знаят как се маха подобен бан.
Този плъгин го имаме и го знам много отдавна, а проблема е ,че вече почти всички знаят как се маха подобен бан.
-
EMiNeM - Потребител
- Име в игра: Нов ник
Чат система.... за сърврърите!
Колеги предлагам да се направи чат система...
Нещо от рода на.... По време на игра да се напише примерно : @админ моля елате има хакер
и да го изпише в нашия чат било то скайп било мирк и така на татък... понеже съм се занимавал с това и преди
мога да кажа че е ефикасно но и трудничко ... а лошото е че поне до преди половин година нямамше как да се върже с скайп.. та за това трябва да е нещо друго и за това предлагам разбирасе ако ви допада идеята и не само на колегите ами и на всички играчи, можем да изградим в самият ни форум някакъв чат където поне някой да викне админа... нещо от този род....
Нещо от рода на.... По време на игра да се напише примерно : @админ моля елате има хакер
и да го изпише в нашия чат било то скайп било мирк и така на татък... понеже съм се занимавал с това и преди
мога да кажа че е ефикасно но и трудничко ... а лошото е че поне до преди половин година нямамше как да се върже с скайп.. та за това трябва да е нещо друго и за това предлагам разбирасе ако ви допада идеята и не само на колегите ами и на всички играчи, можем да изградим в самият ни форум някакъв чат където поне някой да викне админа... нещо от този род....
http://ziky.info - Радиото което, никога не спи!
-
earworm - Потребител
- Име в игра: TRENDY
Re: Чат система.... за сърврърите!
Аз съм, за проучи го и кажи как може да стане и ще го направим. Досега знам само за мирка, ако не се лъжа имаше и за icq по едно време...
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
до колкото знам за скупе това нещо много товарело а за мирка било по леко но никой не използва мирка вече
-
BaTkO_SaSS - Потребител
- Име в игра: BaTkO_SaSS
идеята е добра съгласен съм
¤*¨¨*¤.¸¸...¸.¤\
\¸♥ FC St.Pauli ♥,\
.\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*
..\ NUR DER FC ST.PAULI !!!!!
☻/
/▌
/ \
Oголването отзад е рискован момент, както в живота, така и във футбола!!!
NON MOLLARE MAI !
\¸♥ FC St.Pauli ♥,\
.\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*
..\ NUR DER FC ST.PAULI !!!!!
☻/
/▌
/ \
Oголването отзад е рискован момент, както в живота, така и във футбола!!!
NON MOLLARE MAI !
-
ncuxo™ - Потребител
- Име в игра: FC Sankt Pauli 1910
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
работя по въпроса и се надявам крайния резултат да ви хареса....
колкото се може по бързо ще действаме!
За скайп няма как да се случи има само няква система с скайп бот , която обаче не е добра.
Тъй като каквото и да пишете ще се изпраща на този бот , и той ще отговаря аз съм бот не мога да отговарям , дори аз не мога да схвана каква е идеята с този бот.... за това ще го направим по друг начин който обмислям в момента и се надявам да стане ако имате и вие някаква идея относно тази чат система , опит познания , споделете ги! Всичко е от полза!
колкото се може по бързо ще действаме!
За скайп няма как да се случи има само няква система с скайп бот , която обаче не е добра.
Тъй като каквото и да пишете ще се изпраща на този бот , и той ще отговаря аз съм бот не мога да отговарям , дори аз не мога да схвана каква е идеята с този бот.... за това ще го направим по друг начин който обмислям в момента и се надявам да стане ако имате и вие някаква идея относно тази чат система , опит познания , споделете ги! Всичко е от полза!
-
earworm - Потребител
и аз сам за като сме в класика и играеме няма как да разбереме кога точно е влязал хак в ГГ примерно а само 1 -2 пьти са ме викали от там смисал дават сервер и има хак ела в ГГ няма да е лошо
-
Bat-Miro - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^
Дa аз го обмислям да го свържем и примерно играеш в гънгейм - и пишеш /админ : иво хак и да го изписва на всички админи независими дали са в гънгейм или в класик .... и от един сървър викаш админи от друг сървър! така е по ефективно !
-
earworm - Потребител
Назад към Предложения за сървърите и сайта