Добър ден, пиша тази тема във връзка с оплакването от мен на въпросния потребител снощи, защото едва днес видях темата, а тя бе заключена.
Секси, тази твоя тема viewtopic.php?f=119&t=6023 е поредната ти безмислена, макар че очаквах да се оплачеш, но както казах едва днес сутринта я видях.
Както се вижда на снимката която си предоставил и подчертал внимателно аз Ви пожелавам лека вечер, тъй като отивах да гледам мача на Ливърпул снощи, а ти реши да се изрепчиш с това ''Ае бягай да лягаш''.Нито съм ти казал нещо, нито съм те провокирал а получавам подобен израз в отговор на това, че ви пожелах Лека вечер.И на всичкото отгоре ще си пускаш оплакване.Може би 10 мин. ти бяха малко много,но съм сигурен, че си излезнал веднага от сървъра за да пуснеш оплакването.
Що се отнася до другия играч azlsamlmm с него често се базикаме като е в игра и подобен израз към МЕН изобщо не го смятам за обиден знаейки, че е на шега.
п.с. Ако съм сбъркал раздела се извинявам, и моля някой модератор да премести темата.
До Sexy_M
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
10 мнения
• Страница 1 от 1
Re: До Sexy_M
........
Последна промяна Doktora на 06 Май 2014, 19:30, променена общо 1 път
Причина: Излишен коментар по темата!
Причина: Излишен коментар по темата!
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
-
kev1n - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: kev1n--
а аз не видях къде точно съм те обидил или нещо от сорта за да получа гаг!!!!! А относно до това с кой как си лафиш има измислени системи като skype или фб в който никой не ти държи чак такава сметка на това което пишеш. Ще ти кажа само че в тази верига има правила и ти трябва да се придържаш към тях. Не си ти човека който да си решава да ме гагва за израза "aide bqgai da spi6" Прочети си правилата за сървърите и ми кажи кое правило съм нарушил за да получа гаг
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
SEXY_M написа:а аз не видях къде точно съм те обидил или нещо от сорта за да получа гаг!!!!! А относно до това с кой как си лафиш има измислени системи като skype или фб в който никой не ти държи чак такава сметка на това което пишеш. Ще ти кажа само че в тази верига има правила и ти трябва да се придържаш към тях. Не си ти човека който да си решава да ме гагва за израза "aide bqgai da spi6" Прочети си правилата за сървърите и ми кажи кое правило съм нарушил за да получа гаг
В моя пост по-горе бях написал, че подобни изрази към МЕН не ги считам за обида.Ако на теб ти го беше казал е друг въпрос и тогава вече щеше да си получи наказанието.Казах ти може би 10 минути ти бяха малко повече от колкото трябва, но на теб в момента не ти е толкова за гага, а колкото да създаваш проблеми.Въпреки, че нямаше обидна дума в това което каза, го сметнах за заяждане.Не искам от теб да ме харесваш или да ме поздравяваш просто да е спокойно в сървъра.И пак казах с нищо не съм те предизвикал.Ако имаш проблеми с нервите е друг въпрос.
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
- Име в игра: endz0nE
Ще помоля dzak да заключи и тази тема че вече ме изкарваш извън нерви ти!!! Чети си правилата за сървърите и задълженията ти. Dzak моля заключи темата че ще сменя езика вече
-
SEXY_M - Админ
......
Последна промяна Doktora на 06 Май 2014, 19:32, променена общо 1 път
Причина: Провокативно мнение!
Причина: Провокативно мнение!
-
az|sam|mm - Потребител
- Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a
SEXY_M написа:Ще помоля dzak да заключи и тази тема че вече ме изкарваш извън нерви ти!!! Чети си правилата за сървърите и задълженията ти. Dzak моля заключи темата че ще сменя езика вече
И като смениш езика какво ще стане ??? Факт че си една голяма издънка.Продължаваш да се Дъниш .Според мен е време да си починеш от форума .Не си полезен с нищо като цяло Това е моето мнение на което имам право
-
stzmans - Потребител
- Име в игра: d
Щом си решил дай ми почивка
-
SEXY_M - Админ
Вие работа нямате ли си?Какво толкова е станало, че чак тема втора тема си направил nrjhs?Какви са тия глупости да се джафкате един друг...
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
Заключвам темата
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
-
awaq - Потребител
- Име в игра: спрях да играя
10 мнения
• Страница 1 от 1