Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Некоректни админи.

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Некоректни админи.

Мнениеот number69 » 28 Сеп 2014, 21:02

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:Blade ne zaslujawa prawa
2. Вашето IP:178.169.152.14
3. Nickname на администратора:Blade
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): Темата е премахната.. :)
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Админи T.I. Represent MFS Zanimation , NEVIDIM , Blade : T.I present Ме гагва без причина , Nevidim ме слейва киква и ГАГВА без причина , а въпросният Блейд не премахва хакери въпросната A.Stancheva от Вашият БАНЛИСТ и когато опитах да съобщя за това, че тя е Хакер Г-Н блейд ме гагна , след 20-30 минути игра той излезе а тя продължи да играе с WALL Hack-ът влезе админ Cant touch this и си свърши работата ( Благодаря ) Днес когато попитах админ Блейд защо не си е свършил работата той не ми отговори продължих да настоявам и така и не получих отговор .. след това си смених името на " БЛЕЙД НЕ ЗАСЛУЖАВА ПРАВА " дадените админи които съм посочил започнаха да ме Гагват,слейват, кикват накрая Блейд ме банна за 1 час заяждане с админ .. ( не ми е проблем бана ) въпроса е до кога ще продължи това ? до кога админите които сте назначили ще се държaт по този начин и до кога няма да си вършат работата .. :) Благодаря
6. Демонстрация/Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и/или демо : http://dox.bg/files/dw?a=185906ec19
7. Сървърът, в който е направено доказателството: Cs Mega gaming Dust2 ONLY
Лека вечер :)
Последна промяна number69 на 28 Сеп 2014, 21:55, променена общо 1 път
Аватар
number69
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: n;69

Re: Некоректни админи.

Мнениеот The_King » 28 Сеп 2014, 21:51

Бреййй без причина, само аз ти казах най-малко 4 пъти да не се заяждаш с колегата и ти казаха и други админи да си смениш ник-а. :) И си оправи заглавието, колегата не те банна с този ник, искам да напишеш причината и ник-а с който си баннат от Blade :)
Аватар
The_King
Потребител
Потребител

Име в игра: T.I.

Мнениеот number69 » 28 Сеп 2014, 21:54

Това че съм казал каквото мисля престъпление ли е ? Как точно се заяждах с Колегата ти ? Като го попитах защо Аджеба не си е свършил работата ? и мисля че в написаното от мен много добре проличава с кой ник-нейм са ме баннали :)
Аватар
number69
Потребител
Потребител

Мнениеот The_King » 28 Сеп 2014, 21:56

хаха, за всеки случай ти казах, че не е този ник-а с който си баннат, демото ще се види, както и в бан листа :D тааа твоето не беше казване а оливане със заяждането :)
Аватар
The_King
Потребител
Потребител

Мнениеот number69 » 28 Сеп 2014, 21:59

t.i защо твоята колега не обясни стореното от него не мисля, че става въпрос за мен в тая тема.. :) ? защо колегата ти не напише подробно как точно остави хакера в сървъра ? вече казах ( НЕ МИ Е ДО БАНА ) в жалбата която пуснах. Явно четеш това което искаш .. :)
Аватар
number69
Потребител
Потребител

Мнениеот The_King » 28 Сеп 2014, 22:02

Защото намесваш и мен и невидим, при положение че си вършим работата, а накрая излизаме некоректни админи така го изкарваш ти :)
Аватар
The_King
Потребител
Потребител

Мнениеот number69 » 28 Сеп 2014, 22:02

Блейд сложили са те на поста админ да си вършиш работата кажи защо ме гагваше ? кажи защо ме кикваше кажи ЩО ми сменяше ника? накрая ЩО ме банна ? да не би да е защото един обикновен, прост играч ( МЕН ) да е бил прав а ти великия АДМИН беше в грешка ? за тва ли те е яд ? защо не ми отговори в сървъра още като те питах защо не я банна ? кажи де моля те.. така и така сме почнали.. дай да видим кво ш излезе.. :)
Аватар
number69
Потребител
Потребител

Мнениеот Vito » 28 Сеп 2014, 22:12

Ще ти трия всеки следващ пост,има кой да преценява дали си е свършил работата,демо си оставил нужните хора ще го погледнат и преценят кой как и защо не си е свършил или си е свършил работата!!!
Изображение
Аватар
Vito
Потребител
Потребител

Име в игра: Vito

Мнениеот Report » 28 Сеп 2014, 22:37

Моля за демото на Админа наложил бана. Ползвайте бутона "Промени" не пишете по два поста!
Последна промяна Report на 28 Сеп 2014, 22:40, променена общо 1 път
Причина: редакция
Изображение

I DO NOT TECHNICAL SUPPORT over PM´s

Изображение
Аватар
Report
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: *FBI*Russian Federation

Мнениеот Doktora » 29 Сеп 2014, 02:27

От утре съм редовен- внимавайте! сори за оффтопика,утре към 14 чеса ще оправя поста!!
Аватар
Doktora
Потребител
Потребител

Име в игра: Dido

Следваща

Назад към Други