Miss Dupe 2011 написа:Аз съм против на тоя етап!Започни подаваш сигнали във форума, с демота и другите им салтанати и тогава ще имаш моето за!
Кандидатура за Админ - tocho-chelsea
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
21 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Кандидатура за Админ - tocho-chelsea
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
-
awaq - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: спрях да играя
awaq написа:Miss Dupe 2011 написа:Аз съм против на тоя етап!Започни подаваш сигнали във форума, с демота и другите им салтанати и тогава ще имаш моето за!
Колеги,извинявайте,но това е несериозно,според мене момчето е редовен има добро поведение да вярно няма сигнали,но аз Ви гарантирам,че той ще се справи!
Последна промяна TtEeRrOoRrAa на 13 Фев 2015, 15:06, променена общо 1 път
Опасно е да подценяваш човек,който се надценява!
-
TtEeRrOoRrAa - Потребител
- Име в игра: TtEeRrOoRrAa
И аз мога да гарантирам за 1000 човека но до като не видя какво може не се застъпвам да го подкрепям
П.п Да направи няколко демота за да преценим дали наистина ще отговаря на този пост
П.п Да направи няколко демота за да преценим дали наистина ще отговаря на този пост
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
-
awaq - Потребител
- Име в игра: спрях да играя
TtEeRrOoRrAa написа:awaq написа:Miss Dupe 2011 написа:Аз съм против на тоя етап!Започни подаваш сигнали във форума, с демота и другите им салтанати и тогава ще имаш моето за!
Колеги,извинявайте,но това е несериозно,според мене момчето е редовен има добро поведение да вярно няма сигнали,но аз Ви гарантирам,че той ще се справи!
Като си такъв гарантьор,скоро смятам да тегля кредит, искаш ли да гарантираш за мене?
-
Miss Dupe 2011 - Потребител
- Име в игра: FENOMENALNA
TtEeRrOoRrAa написа:Колеги,извинявайте,но това е несериозно,според мене момчето е редовен има добро поведение да вярно няма сигнали,но аз Ви гарантирам,че той ще се справи!
Несериозно е това, което написа.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
Добре до няколко дни ще направя демота на хакери и ще ги кача във форума ако това е проблемът
-
gunayski - Потребител
- Име в игра: ne vi trqbwa
gunayski написа:Добре до няколко дни ще направя демота на хакери и ще ги кача във форума ако това е проблемът
Ами ако няма никой с хак,какво ще правиш?
Тук не се става админ от днес за утре,ако ще гоним вещици в рамките на един ден,това няма да те направи админ!
А и изобщо защо искаш да си админ?
-
Roger - Потребител
- Име в игра: Roger
Хахахахаахах ако няма хакери вика винаги има хакери или винаги има някой който нарушава правилата аре докажи ми 1 ден в който е нямало хакер или някой който не е изял бан за нарушение на правилата във всички сървъри неможеш да го докажеш нали така,че според мен не спори с мен писал съм защо искам да стана админ просто можеш да си напишеш мнението а не да ми спамиш във МОЯТА тема.
-
gunayski - Потребител
- Име в игра: ne vi trqbwa
Miss Dupe 2011 написа:Аз съм против на тоя етап!Започни подаваш сигнали във форума, с демота и другите им салтанати и тогава ще имаш моето за!
Колега да те информирам за кандидата ,че явно те послушал и постоянно подава сигнали за хакери и са му 99℅ точни,което му прави чест и значи иска да е част от екипа ! За това имаш моето ЗА,само една малка забележка имам ,когато влизаш в сървар и искаш да видиш дали има хакери и има админ ,моляте пиши по админ чата че седиш спек за еди какво си за да не ни караш да пишем да влизаш в игра или да те кикваме,не че е болка за умиране ,ма само драсни един ред ,аз такива играчи винаги ги оставям и не ги киквам поне един мап!
-
rk2k - Потребител
- Име в игра: rk2k
Имаш моето ЗА. Наистина си доста редовен, видях няколко теми от теб с доклади, в сървъра също си ми докладвал за нарушители и не си ми направил лошо впечатление, аз мисля, че ще се справиш, важно е желанието. Не обръщай внимание на Roger, той търси внимание и постоянно гледа да се заяжда с някого, да ти мине от едното и да излезе през другото ухо. Успех!
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
21 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Неодобрени кандидатури