Здравейте приятели и колеги...ще съм благодарен,ако някой може да помогне с един доста странен проблем...???
-> https://dox.abv.bg/download?id=6f9d43e8ac
Не знам как да го оправя...
Проблем с ЦС 1.6
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
6 мнения
• Страница 1 от 1
-
NEVIDIM - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: NEVIDIM
Re: Проблем с ЦС 1.6
Промени ли резолюцията, на openGl или на software си. Сложил ли си най новите драйвъри на видеото?
Дай снимка и от тези настройки.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Admin написа:Промени ли резолюцията, на openGl или на software си. Сложил ли си най новите драйвъри на видеото?
Люси да ти кажа,честно не знам на каква резолюция е...за драйвърите знам,че са най новите....лошото,е че не мога да отворя настройките да го видя....
-
NEVIDIM - Потребител
В шорткъта на ЦС напиши по-голяма резолюция.
И за openGL напиши -gl
И за openGL напиши -gl
-
KoKaL - Потребител
- Име в игра: KoKaL
-
Siska - Форум Модератор
- Име в игра: Siska
IA3I написа:Здрасти NEVIDIM с тебе сме играли много пъти и се изненадвам че търсиш помощ за такова нещо.
Очевидно проблема ти се състои в това че резолюцитята ти е прекалено малка за да ти изобрази дори прозореца с настройките. Да не си преинсталирал цс/win/драйвъри наскоро? Сигурно си чувал вече за някои от тези възможности:
1. Преинсталирай цс-а. Ако имаш копие на хард диска става за под 2 минути което го прави по-бързо от намиране на решение в гугъл.
2. Намери решение в гугъл за "cs 1.6 low/change resolution" ако не си падаш по английския език напиши която и да е от думите на български за резултати от български сайтове
3. Задай параметри при пускане. Това което кокал е споменал - детайли в гугъл пак. -w 640 -h 480 и после влизаш в настройките в играта и си променяш каквото искаш.
4. Това че не може да ти изобрази прозореца не означава че прозореца не се пуска! При влизане в цс-а натискаш ` за конзола и вече пишеш командата за смяна на резолюция.
5. Сменяш резолюцията от регистрите на windows-a! https://www.youtube.com/results?search_ ... resolution
Още първия метод ще сработи тъй че успех.Офтопик:Офтопик:
Благодаря за съветите,Но нищо от изброеното не върши работа...иначе го оправих благодаря на всички отзовали се
-
NEVIDIM - Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1