MORTAL написа:Говоря за филми преди 2000 г., когато киното беше кино, а не просто печатница за кинти. И да, тогава и американското ставаше за гледане. Много е тънък хумора в "Приятели", налагало ми се е да слагам пауза и да търся къде е смешното Не всеки знае коя е Джил Гудейкър, но пък вече знам. Колкото до английското... Роуан Аткинсън е номер едно, не само в "Господин Бийн", а и в "Злостър - черното влечуго". "IT crowd" и "Новият политик" също са ми в топа и са английски.Това, че не разбираш хумора в "Приятели", не го прави бозава американска тъпня.
Не става въпрос за разбиране... Просто не мога да ги понасям. Мога да обесня защо съвсем ясно, но ми се струва , че прекалих и в предния пост. Така , че да оставим това настрана.
Раздвам се , че си гледал също един от най-смешните серияли "Новият политик".
Ако тръгна да изброявам английски комици и актьори няма да ми стигне форума, а не се сещам за нито един американски комик или актьор. Може би донякъде Стив Мартин, но като цяло са много малко. Само бози от край до край.
Черното влечуго няма да го коментирам, то там е ясно.
Имам ги всичките епизоди на по два диска. Ако единия се прецака да ми остане другия.
Този не го знаех "IT crowd". Сега ще го изтегля и него. Препоръчвам ти новите филми с Роуан, където играе сериозна роля. Влиза в ролята на Мегре, която роля пък преди това е изиграна от великия Жан Габен , а пък историята е по книгите на Жорж Сименон.