1. Tanov
2.
3. Minavam za toka
4. Съобщих му че има хак и той ме гагна
http://dox.bg/files/dw?a=70248d5814
За оплакване от Админ: Minavam za toka
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
10 мнения
• Страница 1 от 1
-

Tanov - Потребител

- Предупреждения: 0
- Име в игра: Tanov
Re: За оплакване от Админ: Minavam za toka
За съжаление, няма какво да кажа. На мен ми омръзна да се извинявам на играчи за простотията която правят някои админи и най- лошото е, че винаги са различни. Ако са един двама, да им махне човек правата, ама това вече е прекалено и благодаря на Tanov за поредния сигнал и, че изобщо го направи а не смени веднага сървъра, което ме навежда на мисълта, че доста играчи сме изгубили по подобни причини.
Аз вече не знам какво да кажа, при условие, че преброих поне 5 админа и никой не банна АИМ-а а беше гагнат играча.
Топ мръсница даже го пита на тсай кои е аим и като човека отговори получи гаг
Може би трябва да добавя и ново правило, при сигнал задължително админ да мине спектатор и да го гледа?
п.п. После ми предлагайте да пускаме нови сървъри.
Аз вече не знам какво да кажа, при условие, че преброих поне 5 админа и никой не банна АИМ-а а беше гагнат играча.
Топ мръсница даже го пита на тсай кои е аим и като човека отговори получи гаг
Може би трябва да добавя и ново правило, при сигнал задължително админ да мине спектатор и да го гледа?
п.п. После ми предлагайте да пускаме нови сървъри.
-

Admin - Администратор

- Име в игра: demon
Напълно излишен gag,не знам какво друго да кажа.
Силната жена е толкова отблъскваща за мъжа, колкото слабият мъж за жената...
-

uzurpatorka - Потребител

- Име в игра: uzurpatorka
Играча не съм го гагнала аз, той като ми каза кой е айм минах спек, но този за който твърдеше че е айм, ми изглеждаше чист, не помня за кой играч ставаше въпрос, винаги когато са ми казвали за хакер съм го гледала.
Сега се сетих, ставаше въпрос за играча [grijownite mecheta] bod, обаче играча който ни каза беше написал geijownite и получи гаг, аз попитах админа защо го е гагнал, и той ми каза да погледна в конзолата, като видях му казах че сиг се е объркал, но не получих отговор.
Сега се сетих, ставаше въпрос за играча [grijownite mecheta] bod, обаче играча който ни каза беше написал geijownite и получи гаг, аз попитах админа защо го е гагнал, и той ми каза да погледна в конзолата, като видях му казах че сиг се е объркал, но не получих отговор.
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб ! 

-

HeBuHHa - Потребител

- Име в игра: HeBuHHa
Хайде стига сте точили локуми! Аз съм Виновен! Извинявай Танов... Някой напсува и за това сложих гаг. Но явно съм объркал човека! Ако искате ме накажете! ГОТОВ СЪМ ДА СИ ПОЕМА ОТГОВОРНОСТТА !
Цвети ти, не си виновна! Споко! :]
geijownite беше напсувал, за това ти казах да видиш конзолата... Но явно съм гагнал друг. Приключвам темата!
Цвети ти, не си виновна! Споко! :]
geijownite беше напсувал, за това ти казах да видиш конзолата... Но явно съм гагнал друг. Приключвам темата!

-

az|sam|mm - Потребител

- Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a
az|sam|mm написа:Хайде стига сте точили локуми!
Хаха това за мен ли се отнася,ако отговора ти е да,мога само да ти кажа,че това съм го израснала много,много отдавна.
Офтопик:
Силната жена е толкова отблъскваща за мъжа, колкото слабият мъж за жената...
-

uzurpatorka - Потребител

- Име в игра: uzurpatorka
Според мен няма смисъл от караници.
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб ! 

-

HeBuHHa - Потребител

- Име в игра: HeBuHHa
Извинявам се найстина сам написал "gejovnite". Все пак няма ли да погледнете играча ... От всички фрагове само 2 НЕ са глава !!!!
-

Tanov - Потребител

- Име в игра: Tanov
Uzurpatorka нямам нищо против теб!
Не е за теб.
Просто си признавам , че съм виновен и съм готов да ме накажат , ако така ще се успокои Танов.
Скъпи колежки!
Уважвам Ви адски много! Не желая да си развалям отношението с никоя от вас! И не тръгвам срещу никого! Просто, чисто и ясн0 се изразих че грешката е в мен! Приемете м0йте извинения ,ако съм Ви обидил или нагрубил с някой мой думи и изрази!
Искам да се извиня и на Люси! Съжелявам, че така се получи! Аз си имам достойнство и като съм сгрешил , ще се извиня, не беше нужно да се извиняваш , вместо мен!
Не е за теб.
Просто си признавам , че съм виновен и съм готов да ме накажат , ако така ще се успокои Танов.
Скъпи колежки!
Уважвам Ви адски много! Не желая да си развалям отношението с никоя от вас! И не тръгвам срещу никого! Просто, чисто и ясн0 се изразих че грешката е в мен! Приемете м0йте извинения ,ако съм Ви обидил или нагрубил с някой мой думи и изрази!
Искам да се извиня и на Люси! Съжелявам, че така се получи! Аз си имам достойнство и като съм сгрешил , ще се извиня, не беше нужно да се извиняваш , вместо мен!

-

az|sam|mm - Потребител

- Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a
Надявам се да сте се разбрали вече
Заключвам темата за да избегнем излишен спам по нея. Админа ще си понесе мъмренето (предупреждението).
Заключвам темата за да избегнем излишен спам по нея. Админа ще си понесе мъмренето (предупреждението).-

MORTAL - Администратор

- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
10 мнения
• Страница 1 от 1