Но те няма да помогнат
Колеги само погледнете демото му
Имаше и др колеги които го гледаха
От мен приятна почивка
Вчера когато беше 23/3 и като минах спектатор веднага даде ретру
ама днеска нещо не можа 
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
Но те няма да помогнат
Колеги само погледнете демото му
Имаше и др колеги които го гледаха
От мен приятна почивка
Вчера когато беше 23/3 и като минах спектатор веднага даде ретру
ама днеска нещо не можа 

Nmz написа:Гледай демото нямам никакъв хак и ти не ми писа нищо и ми казваш ,че не ти дадох от скайпа в цс-а ми има 10000 снимки много друдно ги намерих снимкитеае лека
Как ми викаш добре чакам те 5 мин после си излизаш от цс и в скайп след 20 мин ми праща някъв 3 снимки вика чакай за още 2 а у
Също така и на демото се вижда ясно Аз повече няма да коментирам От мен си в почивка за Wallhack ! 

Kacamun написа:Първо снимките се повтарят,качил е 2 пъти 3 снимки от 5-6 ,второ на последната снимка където е трупа се вижда ясно как тялото му се вижда през камъка (затова и си качил само 2 снимки,защото на другите се вижда ясно през стената трупа му),трето просто си беше явен,когато аз минах да те гледам ти почна доста неориентирано да играеш,но казах на Енерджи да те гледа и минах да играя и ето че сгафи...
Чаках го само да е на он и затова дори в игра го снимах след като се видя че го знае ония играч. Пуска го само когато админите са вътре Не сме толкова малоумни за колкото ни мислиш 

Щом не съм го качил мисля че си ми явен от всякаде
Защо не си качиш всичките снимки а ?
Nmz написа:Аз те казах та качиш демото да ли имаш демото или невсеки админ е длъжен да праи демо това не го ли знаеш ве
И си готов. А дали ще давам демо или само по твоето демо ще разберат що за про си
Ако имат затруднения за демото ти, ще ми искат
Но аз, не мисля
за мен си явно лалерче !
Nmz написа:И ти за мен си някво педалче![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ще ме напраиш ли свирка ?
![]()
![]()
![]()
Имам ти ип-то вече ще се постарая след като ти изтече бана ,дори да си с друг ник пак ще те хвана
Приятна вечер

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта