1. Вашият nickna me, с който сте били ban-нати:Fox
2. Вашето IP:94.156.18
3. Nickname на администратора:blazing arrow
4. Нарушеното правило -незнам
5.Разяснение:
Така най-сетне изядох бан ма защо ли ?Ето причината - админ-blazing arrow (тоя ще е супер админ)
причината-no recoil(без откат)само да му обесна на пича че може да незнае
Аз изпозвам една тактика от рода cl_dynamiccrosshair "0,"cl_lw "1" и после cl_lw "0".И питах да ли е забранено,нали и какво ми отговори MORTAL,"Не е забранено само за турнири" 
1 Та скъпи ми админче blazing arrow виж тая страница :
viewtopic.php?f=49&t=4412&start=10
2Аз имам откат ,при тая схема която ползвам на команди в конзолата,само на мен не ми се марда мерника при стрелба само на моята камера камерата иначе си има откат
А ти намя как да разбереш като ме гледаш през твойта камера за това ще кача демо3)Аз не искам да го наказвате тоя пич че те му надуха главата че съм хакер и пича се шашна и му е простено
Ма нека малко да му дам урок как се прави та да знае какво хак и кво не4Запомнете всички админи ,Fox никога ма никога не е играл в който и да е сървар с хак,заклевам се в най милото което имам .Ето демото:
Ако съм хакер ,тук няма да стъпя никога!!!
А забравих да кажа на пича че съм соунд ,ако незнае
(Слушалки Sony -129лв.Скромен съм
и комп Dell оригинална сгобка-1890 лв продукт юли месец 2013г-скромно ,да не давам параметри че някой ще се разплаче
)Е ова е хакер и с мишка X7 последен модел 3400 DPI скорост 6. Демонстрация/Изображение:
http://dox.bg/files/dw?a=cb0960b43f
7. Сървърът, в който е направено доказателството: CS BG MegaGaming Gungame