Аве и тоя ли SNAIP-13 годишния и той ли стана голямата работа та почна да раздава банове а? Че не може човек да му види очите да влезне да играе камо ли да седи и следи за хакери ,ма докато да стане админ се изкърти да играе ,а как стана админ ако влезе 1 път в седмицата пак ще е добре.(Ако се съмнявайте проверете му игровото време в сървара)И за какво ме банна го питайте ,сигурно за това че съм го обидил ли

че му пиша на чата че има хакери а той си ,седи afk и след 2 мапа ми пише че няма хакери . И като му писах "поне да се махне афк да не ме дразни че напразно има админ ",чак ми бие гаг , и после чак и пак бие и бан като го питах "
за какво ми е гаг и да не ми казва 13 годишния какво да правя ,че най мразя някой да ми заповядва и да наказва мен вместо тия който трябва".Демо няма да кача защото първо хитреца ме
кикна за да не мога да кача демото си ,защото с следващото ми влизане демото се попокрива и няма сега доказателства, .А и дори да ми е писал нещо и като не съм видял да ми го напише пак, а не да слага веднага гаг!Ако бях прочел че не са хакери за тия който се съмнявам щях да му пиша ОК и да си продължа играта ,ама един дрислйо с права като почне да ми дава акъл и побеснявам.Запомнете от мен на деца под 18 години не ги правете админи .
П.С Ма аз сега видях за какво ми е банна
Zaplaha
Жалка работа ей,под заплаха как ще го тълкувате не знам поне да беше се сетил да пише Обида
Специално как главния Admin аве брато вземи си изчисти къщичката че си ги направил 200 админа ,ама повечето не знаят за какво иде реч чесно