Присъединявам се към оплакването в частта му по отношение на често прибързаните и необмислени редактирания и приключвания на теми от визирания администратор dzak.
За пример давам себе си и ще цитирам 2 случая, при които пуснах теми в администраторския форум. В тях съобщавам за пореден път конкретен проблем в сървър GunGame. Освен това, още с първите редове става ясно, че те не са от компетенцията на модератора, защото същият няма правомощията да вземе решение.
Въпреки това, той си позволи темата ми да отиде почти незабавно в коша. Това наложи да направя втора тема, идентична с първата. Тя също своевременно отиде в коша.
Накрая проблема, за който съобщих намери своето решение, след обмяна на идеи на ЛС с хората със статут на Главни админи.
Най - лошото в цялата ситуация, е, че въобще не бе направен опит да се вникне в същината на написаното от мен. Чете се някак си между редовете, изборно, както се споменава в по - горните постове. Администратора дори си позволява да дава предложение за махане на правата ми, което намирам за арогантно.
По отношение на другият админ, който е дал компетентното си мнение - оставям го без коментар с уточнението, че няма смисъл да се коментират правата ми, след като са ми дадени от когото трябва и това не подлежи на коментар! Този, който ми ги е дал, носи отговорност за действията ми, респективно и за своите, и това не е админа saxo bank или dazk. Направо съм възмутен от поведението на двамата.
Зная, че сега ще се почне едно нахвърляне и защитаване от разни приятелски кръгове. Едно ще ви кажа. Тук никого не познавам лично или задочно от екипа.
Давам линкове към темите ми в коша, на администраторския форум.
Теми 1
viewtopic.php?f=65&t=5727Тема 2
viewtopic.php?f=65&t=5729