dzak написа:Че си със стийм също не е гаранция, че не може да се играе с хак.
На ярд много бързо си смени позицията, без да си чул, че този ще дойде в груб. След това не смееш да се покажеш, май виждаш че другия противник е до бомбата, но гледа към теб а не я дефузва.
Следващата врътка - ако си със слушалки, ще чуеш този под теб, в ст базата, а няма да гледаш настрани.
Не може да се прикриваш добре. Виждаш хората, а не ги стреляш. Това май не от объркване се дължи.
Накрая, когато си на дупката - хубаво, чува се как се обезврежда бомбата, но ти откровено знаеше, че има още един противник встрани от него. Не отиваш да убиеш този, който обезврежда, а се показваш "тихо" към другия, на който си му в гръб, а той не е тропнал за да знаеш, че е там. За мен, въпреки, че демото не е дълго, има наличие на wallhack.
Дзак , явно не си гледал демото добре, или не искаш да гледаш добре

!
1-во за ярда не разбирам за какво ми говориш ! убих 1 там , и след това проверих дали има още хора но нямаше ! и отидох към Х
2-ро на Б , още като се качих до дупката, видях 1-во тоя в ляво , а тоя доло не ! И за това като влизам стрелям 1-во него ! И след това като дадох надоло видях кой дефусе ц4!
3-то За тоя кадето ми излезна от Х , просто проверявах към врата ! Защото моя като уби цт играч както виждаш не погледнах към Х а в дясно ! След това се обърнах и видях че срещу мен има от цт игра4 ... Нормално да погледна.. Незнам какво се правиш само ..Ония ден ми правиш предупреждение , а мене обиждаха и аз си мълчах ....Ако целта ви беше да не влизам в дъст2онли , и се чудите по какъв начин да ме изгоните от веригата , няма проблем ! Но да се заяждате постояно с мен и да гледате по какъв начин да ме изкарате виновен за нещо ....
4-то още преди да излезна на Х се чу стрелба и тропане от дясно , помислих че е в тъмното на кафевите кашони , погледнах и нямаше никой.Помислех че може да е зад тях но проверих и зад зеления и той беше там
П;п Нямаше да пиша по темата , но като виждам пак твоя намеса която говориш ,ей така ...Няма как да не се намеся ! И ако ми остане банна , няма да спамя в чатовете като малките деца , нито ще оспорвам решението ви ! Всичко хубаво, и успех на веригата !