1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: Няма бан (cheff)
2. Вашето IP:
3. Nickname на администратора: Monsieur Mangetout
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): UPDATE 20. Всеки админ е длъжен да прави баланс в сървърите, което означава, двата отбора да са с равностойни играчи и приблизителни резултати.
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Има снимки , на които се вижда ...
6. Демонстрация/Изображение: http://file.bg/c290065irCXQ
7. Сървърът, в който е направено доказателството: Класик
Ако това е баланс - окей и сори за т'ва, че ви занимавам.
Балансче а/у
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
10 мнения
• Страница 1 от 1
-
cheff - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: cheff0^
Re: Балансче а/у
Дам.. баланс няма, щото множко ви бих
. Равностойни играчи нямаше как да осигуря, ама май си трябваше да мина 1 по някое време ..
П.П. Чудно ми е защо не видях по чата, че си писал. Гледам и vaseto се е оплакал в чата на сайта, че ми е писал за баланс, а аз не съм видял нищо в игра !? Странна работа.

П.П. Чудно ми е защо не видях по чата, че си писал. Гледам и vaseto се е оплакал в чата на сайта, че ми е писал за баланс, а аз не съм видял нищо в игра !? Странна работа.
- totalninety
- Админ
- Име в игра: Monsieur Mangetout
totalninety написа:Дам.. баланс няма, щото множко ви бих. Равностойни играчи нямаше как да осигуря, ама май си трябваше да мина 1 по някое време ..
Вероятно не си видял защото си ръшвал да подобриш статса ....
Не се дръж надменно

Заради изказването заслужаваш да останеш без права, ей така една седмица, та да ги оцениш и да ги използваш както си му е реда!
Не чакай респект и уважение от тези с които се подиграваш.
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
-
DINO BG - Потребител
- Име в игра: DINO BG
Ти че играеш-играеш! Аз че съм слаб-слаб съм! Няма спор! Ама да ти пиша 5 пъти и да се правиш на ударен:) Пък дори и да не си видял(и това е възможно), при 22 на 3 врътки....за к'во говорим
))

-
cheff - Потребител
DINO BG написа:Вероятно не си видял защото си ръшвал да подобриш статса ....
Не се дръж надменно!
Заради изказването заслужаваш да останеш без права, ей така една седмица, та да ги оцениш и да ги използваш както си му е реда!
Не чакай респект и уважение от тези с които се подиграваш.
Офтопик:
cheff написа:Ти че играеш-играеш! Аз че съм слаб-слаб съм! Няма спор! Ама да ти пиша 5 пъти и да се правиш на ударен:) Пък дори и да не си видял(и това е възможно), при 22 на 3 врътки....за к'во говорим))
Не съм се направил на ударен, изобщо не ми е излязло в чата (а и при положение, че играя на 640x480 няма как да не забележа чата). Жалко, че се презаписа демото за да го докажа, но както и да е, това не ми е оправдание - НАПРАВИЛ СЪМ ГРЕШКА, не съм се съобразил и не съм преминал в противниковия отбор за баланс . Ще си понеса наказанието или по-точно предупреждението

- totalninety
- Админ
- Име в игра: Monsieur Mangetout
Доказал си се, никой не оспорва това, но не за 1ви път има такава тема с/у теб.
Дзеко така е по - добре, да беше написал така още в 1вия си пост вместо "множко ви бих" ... Ако не бяха тези думи нямаше да ви спамя из темата
Дзеко така е по - добре, да беше написал така още в 1вия си пост вместо "множко ви бих" ... Ако не бяха тези думи нямаше да ви спамя из темата

Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
-
DINO BG - Потребител
- Име в игра: DINO BG
Доста е трудно да се направи баланс в тази ситуация. Вероятно totalninety е изиграл доста игри сам срещу двама, или само срещу един противник, за да стане такъв резултата. А като си сам на двама как да направиш баланс? Прехвърляш единия от теб и излизаш от сървъра, като така остават без админ. Доста е сложна ситуацията, преди да го нападате, помислете вие как бихте направили баланса в този случай?
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Dust2 Only
-
NEVIDIM - Потребител
- Име в игра: NEVIDIM
Ще прехвърля Shkembe, Pompata и Kodvam към 2ките, а Voksi, Моzes и 0d1n към терористите. Е разбира се резултата от 21:1 няма веднага да стане 21:21, но поне ще се облекчи играта на полицаите.
Тук няма админ, за това резултата е такъв.
Тук няма админ, за това резултата е такъв.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
[quote]Не съм се направил на ударен, изобщо не ми е излязло в чата (а и при положение, че играя на 640x480 няма как да не забележа чата). Жалко, че се презаписа демото за да го докажа, но както и да е, това не ми е оправдание - НАПРАВИЛ СЪМ ГРЕШКА, не съм се съобразил и не съм преминал в противниковия отбор за баланс . Ще си понеса наказанието или по-точно предупреждението
[quote]
Резолюции,демота....хм. Както и да е! Целта ми не е да ти взимат правата,да те предупреждават и т.н.
Просто да го имаш предвид следващия път... 
[quote]Доста е трудно да се направи баланс в тази ситуация. Вероятно totalninety е изиграл доста игри сам срещу двама, или само срещу един противник, за да стане такъв резултата. А като си сам на двама как да направиш баланс? Прехвърляш единия от теб и излизаш от сървъра, като така остават без админ. Доста е сложна ситуацията, преди да го нападате, помислете вие как бихте направили баланса в този случай?[quote]
За да не гадаеш,ще ти кажа-в началото на мапа бях сам срещу 2,после станахме 2в3,после 3в4,а по едно време бяхме и 4в4 даже
П.П. Спирам да пиша,че станахме за смях с тоя баланс!!! Просто 1 на ум за следващия път

Резолюции,демота....хм. Както и да е! Целта ми не е да ти взимат правата,да те предупреждават и т.н.

[quote]Доста е трудно да се направи баланс в тази ситуация. Вероятно totalninety е изиграл доста игри сам срещу двама, или само срещу един противник, за да стане такъв резултата. А като си сам на двама как да направиш баланс? Прехвърляш единия от теб и излизаш от сървъра, като така остават без админ. Доста е сложна ситуацията, преди да го нападате, помислете вие как бихте направили баланса в този случай?[quote]
За да не гадаеш,ще ти кажа-в началото на мапа бях сам срещу 2,после станахме 2в3,после 3в4,а по едно време бяхме и 4в4 даже

П.П. Спирам да пиша,че станахме за смях с тоя баланс!!! Просто 1 на ум за следващия път

-
cheff - Потребител
10 мнения
• Страница 1 от 1