Предложение за 16 бита
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
40 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Предложение за 16 бита
Аз също съм за махането на 16 бита. Не е честно, хората платили за играта да бъдат бити от авантаджии които ползват 16 бита като предимство. Твърдо съм за играта на 32 бита.
-

MORTAL - Администратор

- Предупреждения: 0
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Съгласен съм за 16 бита, благодаря за плъгина. При първа възможност ще го добавя, като преди това ще променя правилата.
За итали2 не съм съгласен, но може да добавя и другата ако искате.
За итали2 не съм съгласен, но може да добавя и другата ако искате.
-

Admin - Администратор

- Име в игра: demon
За всичко съм съгласен , но ме притеснява едно нещо всичко което ще изписва е на английски до колкото виждам иска да разпознаваме някакви цветове , ако не разбира някой английски като мене признавам си к'во правят тези хора все алт ли ще сме
П.п: ако не се слага в дм и гг не ми дреме много но все пак замислете се
П.п: ако не се слага в дм и гг не ми дреме много но все пак замислете се

- Faster
И аз не съм на ТИ с английския,но не мисля,че това ще е някакъв проблем...твърдо съм за премахването на 16 бита,защото не е честно,както по горе колегите са обяснили да не се повтаряме...
-

NEVIDIM - Потребител

- Име в игра: NEVIDIM
Не казвам , че съм против това даже преди малко ми хрумна идеята във форума да се преведе менюто което ще излиза и да се знае какво се изисква от нас да направим
- Faster
Пише, че ако си с 16 бита ще виждаш 8 картинки еднакви, а ако си с 32 бита ще ги виждаш 7 еднакви и една различна. След това ще те пита коя е била различната, и при 2 грешни отговора ще те киква. Чудесен плъгин! Да се преведе на кирилица няма да е трудно, но не всеки може да чете кирилица в ЦС. А ако се пренапише на латиница, ще е грозно 

-

MORTAL - Администратор

- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Само да кажа като сваляте цс-а гледайте битовете, защото на всеки е с 16 бита
И вие трябва да го промените на 32 !
И вие трябва да го промените на 32 !- valkata12
- Потребител

- Име в игра: ,
Супер е браво!
Така за тези които не знаят English.. При влизане в сървъра ви излиза menu отляво където пише нещо на English
вие натискате 1 където пише 32 като по този начин казвате на плъгина че ползвате 32 бита а не 16.след което започва теста.Появяват ви се картинки на квадратчета с номера под всяко квадратче А1 А2 А3 А4 А5 А6 А7 А8 .Ако сте излъгали или не знаете че сте на 16 бита всички квадрати за вас ще изглеждат еднакви и няма да можете да изберете правилния номер. Ако сте 32 бита от тези квадрати ще има един различен с лентичка на него,примерно А3.Натискате ОК и картинката изчезва.Появява ви се menu отляво с ноемра и натискате 3 за А3 различния квадрат които сте видели.Това се повтаря общо 3 пъти за да няма някои 16 битов които да на цели случайно правилният квадрат.16 битовите виждат всички квадрати еднакви и не могат да видят този с лентичката и да преминат теста! 16-32 бита настройката си я оправете от настройката на играта. Options - video маркирайте 32
За itali съм с две ръце,уникален мап
Така за тези които не знаят English.. При влизане в сървъра ви излиза menu отляво където пише нещо на English За itali съм с две ръце,уникален мап
-

Yeah - Потребител

- Име в игра: Yeah`
Този квадрат всеки път ли ще е на различна позиция? И според мен по-лесно ще е да се премахме smoke гранатата. Не ми казвайте, че я използвате (говоря за класическите сървъри, там имам наблюдения). Единици са хората, повечето просто я мятат накъде по пътя, без да има смисъл.
С този плъгин ще трябва всеки път да занимаваме излишно играчите. И виждам, че е от няколко етапа, т.е. поне минута. Съгласете се, като един обикновен юзър няма да се занимавате.
С този плъгин ще трябва всеки път да занимаваме излишно играчите. И виждам, че е от няколко етапа, т.е. поне минута. Съгласете се, като един обикновен юзър няма да се занимавате.
-

dzak - Форум Модератор

- Име в игра: dzak
за 10 сек съм готов с плъгина
Относно смока много го ползват всички
Дали с цел дали не се ползва и е част от играта 
Относно смока много го ползват всички
Дали с цел дали не се ползва и е част от играта -

Yeah - Потребител