1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: You cant see me 2. Вашето IP: 109.107.95.102 3. Nickname на администратора: [nuPuHcko] B!@De 4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): 6 5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Де го виде тоя wall 6. Демонстрация /демо/ и Изображение: http://dox.bg/files/dw?a=215fa270c6 7. Сървърът, в който е направено доказателството: Rats
Няма смисъл да говоря и да качвам демо. Дори няма да гледам твоето демо,на което ще си 100% чист, защото го качваш след 2 часа и 30 минути след бана. Предостатъчно време да го оправиш. Според мен си Хак. В игра ти казвам качи си демото ти викаш не е ли ако искам. Имам твое демо, но няма да го кача главния да ми слага каквото трябва наказание и това е.
На демото не видях никакъв хак , отделно смятам , че администраторът няма демо или е прекалено кратко за да се види обратното твърдение , че играча е използвал хак . Правилата са за всички администратори , което се отнася и за теб Всеки админ е длъжен да направи демо и да го качи при подаден сигнал срещу него или по искане на главен администратор или екип банове. Не гледайте часовете на бана и прочие това не е мерна единица . Зависи как е настроен компютъра към който е банлиста на форума и за това се получава разминаване . Човека си е дал всички доказателства , ти като част от екипа нали трябва да помагаш за наказване на играчите , които са нарушили правилата ? Еми щом си убеден ,че е бил с вал и имаш доказателство дай да го видим иначе , колкото виждам от това демо което е дал играча ще му се махне банът.
Офтопик:
Ето още едно доказателство за банлиста аз много добре помня кога съм си наложил поне последния бан за деня тук в банлиста часът е 19:45 а аз банът съм го сложил във 22и45 http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=229 . Дали играча е работил по - демото си ?
B!@De написа:Няма смисъл да говоря и да качвам демо. Дори няма да гледам твоето демо,на което ще си 100% чист, защото го качваш след 2 часа и 30 минути след бана. Предостатъчно време да го оправиш. Според мен си Хак. В игра ти казвам качи си демото ти викаш не е ли ако искам. Имам твое демо, но няма да го кача главния да ми слага каквото трябва наказание и това е.
Това, което си написал е доста несериозно. Не играеш тук от вчера и трябва да знаеш, че има разминаване в часа на банлиста. Аз лично държа да видя твоето демо и в какво и къде си се усъмнил.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
Качи си демото, най малкото трябва да видим колко време си го гледал. И аз като играя срещу него все ми се струва, че е хак, но като гледам от вън постъпва реално.