Аз не разбирам какъв е проблемът, като админът си е свършил работата и хакера е в банлиста!
На всеки се случва да се отплесне за кратко в сървъра, било то като спектатор или в игра! Не мисля, че има админ, на който да не му се е случвало да недоглежда някои нередности в сървъра. Именно-на всеки се случва това недоглеждане!!!
Олд или на К8, не виждам ти за какво претендираш, след като си админ или си бил админ трябва да си наясно, че на всеки се случва да сгреши, няма безгрешен човек, още повече, че админът си е свършил работата. В това ти нарушено правило, което си цитирал, да виждаш някъде, че админът е длъжен в рамките на 1-2 минути да отстрани хакера? Или да си видял той да не го е баннал? Не нали, тогава, какъв е проблемът? Вие ако сте безгрешни, ОК, ма силно се съмнявам!
Фокси, няма ли да се научиш най-после, че не си председател на ВСС, а си един обикновен човек и играч! Какви са тия заяжданки от твоя страна, че даже се и перчиш, на 10 ли си, или? Айде стегнете се малко! Моите уважения ама ти не си никой да казваш кой какво заслужава, 10 пъти ти го повторих! Не виждам за какво наказание претендирате,
като админът си е свършил работата и не е нарушил нито едно правило! Ти фокси, ако ме питаш мен, да ти кажа ли колко админи не правят баланс, обиждат в сървърите, оставят афк-та, даже и не влизат, и нямат бан в банлиста остават ненаказани, като те заслужават да им спрат правата! Точно затова го защитавам, защото тука явно няма равноправие за всички и на такива с по-сериозни нарушения им се разминава, а на други с по-маловажни-НЕ! Покажи ми един баланс да не е направен, един хакер да не е баннат, в присъствие на този админ, от който се оплакваш, един афк дали има да си седи цяла карта? Дали е и нередовен, щом ги прави тези неща в Дъст2 специално? А ти за едно недоглеждане правиш от мухата слон. Какъв си ти да казваш кой става за админ и кой не? И даже да налагаш санкции. Ало? Излез от филма, Фокси. Да ти кажа тука ти си за наказание защото :
1.Пишеш в раздел, в който нямаш право да пишеш!
2.Грубо отношение към админ и провокации!
Това са 2 предупреждения и при 3-то изхвърчаш, а колко наказания са ти спестявани да не говорим. Ама няма кой да ти го наложи и са те оставили да си плющиш простотиите. Като станеш админ си добавяй/премахвай когото искаш, ма докато си ПОТРЕБИТЕЛ нямаш такива правомощия. Аз не си мълча и си казвам в очите какво мисля и не ми пука какво ще пишеш или не! Ама тука не сте прави и се иска малко разбиране, като тази дума Фокси е непонятна за теб.
Моето мнение като част от Екип Банове е, че
Админът веднага, след като е видял, е отреагирал и не е нарушавал правилата! и отговорът се крие ТУК:
http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=2168