https://dox.abv.bg/download?id=accf50d6ab# - Линк за сваляне
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
kamikadze написа:Като тебе рано или късно ще се издаде така стана и с теб
kamikadze написа:Като тебе рано или късно ще се издаде така стана и с теб
RacistPenguin написа:kamikadze написа:Като тебе рано или късно ще се издаде така стана и с теб
Трудно, при положение че не използвам нищо. Да, "хванахте" ме с бхоп скрипт, който беше забравен... но при положение, че всички виждате, че не ми е проблем да правя бхоп без скрипт - мисля, че е пределно ясно, че не ми трябва скрипт и не съм го оставил нарочно. Преди няколко дни Скай/Неси пак ми каза да "спра бхоп скрипта", въпреки че скрипт нямах. Така че гледайте като обвинявате някого в нещо да имате основателна причина и да знаете за какво говорите.
Дори не си споменал в какво съм "съмнителен". Аим? Уал? Спийд? Или просто си саднал, защото падаш?
skyrex написа:RacistPenguin написа:kamikadze написа:Като тебе рано или късно ще се издаде така стана и с теб
Трудно, при положение че не използвам нищо. Да, "хванахте" ме с бхоп скрипт, който беше забравен... но при положение, че всички виждате, че не ми е проблем да правя бхоп без скрипт - мисля, че е пределно ясно, че не ми трябва скрипт и не съм го оставил нарочно. Преди няколко дни Скай/Неси пак ми каза да "спра бхоп скрипта", въпреки че скрипт нямах. Така че гледайте като обвинявате някого в нещо да имате основателна причина и да знаете за какво говорите.
Дори не си споменал в какво съм "съмнителен". Аим? Уал? Спийд? Или просто си саднал, защото падаш?
Казах ти го на пълен бъзик...
Siska написа:На скил и анималс са им махнати бановете.
Siska написа:А ти сам си си виновен , ако получиш бан. Като пускаш скриптове сега е нормално хората да си мислят , че може да пускаш и други работи. И сега ще следват бъзици и ще се чудиш кое е бъзик и кое не точно.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта