Това е откачено по цял ден да се играе д2 .... Лично мнение което само споделям

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
roundup написа:IA3I написа:Супер! Имате + един от мен. Само дето след първите 2-3-4-5 карти всичките 4ма които ще влезнем ще ни писне и ще си седи самотен тоя сървър. Няма кворум за калсик! Кой ти играе вече класик сървъри... qrd не е класик - класик е цялата карта вие дори това не искате... камо ли други класически карти... По принцип най-много се играе Д2 ГГтп и ДМ - вижте тия наши сървъри как се представят...
Ако тия "основни" сървъри почнат да преливат можете да помислите да пускате малко популярни сървъри...
Виж тука мога да се съглася с теб.Преди имаше класик сървър и много рядко съм го виждал с повече от 10 души, а по-късно тотално умря и стоеше постоянно празен преди да го спрат окончателно.Отделно от това в днешно време играчите са толкова капризни, че няма накъде.В пълен сървър като ГГ започват да мрънкат като се пусне малко по-голяма карта и започват да реват за смяна, а представете си да се играе 4-5 поредни игри на голяма класическа карта с 6-7 човека.Няма да издържат много хора.За идеята съм За, обаче за реализацията и това сървъра да се развие и да бъде посещаван съм леко песимист.
Siska написа:Ако има Assault ще е интересно някой да пробва да ми вземе заложниците
MORTAL написа:За!
Assault, Militia, Estate, 5Star, Inferno, Aztec, Dust, Nuke. Тези карти май ще са достатъчни - 4 със заложници и 4 със бомба. И да се въртят в mapcycle бомба, заложници, бомба, заложници...
Също да има и ESP плъгин и DMG плъгин.
Назад към Предложения за сървърите и сайта
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта