Не желая да ви се меся , но аз влязох в тази верига точно заради този сървър преди доста годинки и спрях да играя 1.6 когато го спряхте
Това е откачено по цял ден да се играе д2 .... Лично мнение което само споделям
Класик сървър
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
-
Pyce - V.I.P.
- Предупреждения: 0
- Име в игра: BOOBS
Re: Класик сървър
За някаква basic игра на старите класик карти си трябват поне 10+ играча, а истинското удоволствие е при пълен сървър.
Eдва ли ще се намерят толкова hard-core фенове, но аз съм оптимист все пак.
Виждам че CS MegaGaming Dust2 Only Respawn си стои празен, и ако admin реши може и да го направи Classic.
Или GGTPможе да се затрие , но там усещам че 7 ще ме изяде
Eдва ли ще се намерят толкова hard-core фенове, но аз съм оптимист все пак.
Виждам че CS MegaGaming Dust2 Only Respawn си стои празен, и ако admin реши може и да го направи Classic.
Или GGTPможе да се затрие , но там усещам че 7 ще ме изяде
-
KoKaL - Потребител
- Име в игра: KoKaL
roundup написа:IA3I написа:Супер! Имате + един от мен. Само дето след първите 2-3-4-5 карти всичките 4ма които ще влезнем ще ни писне и ще си седи самотен тоя сървър. Няма кворум за калсик! Кой ти играе вече класик сървъри... qrd не е класик - класик е цялата карта вие дори това не искате... камо ли други класически карти... По принцип най-много се играе Д2 ГГтп и ДМ - вижте тия наши сървъри как се представят...
Ако тия "основни" сървъри почнат да преливат можете да помислите да пускате малко популярни сървъри...
Виж тука мога да се съглася с теб.Преди имаше класик сървър и много рядко съм го виждал с повече от 10 души, а по-късно тотално умря и стоеше постоянно празен преди да го спрат окончателно.Отделно от това в днешно време играчите са толкова капризни, че няма накъде.В пълен сървър като ГГ започват да мрънкат като се пусне малко по-голяма карта и започват да реват за смяна, а представете си да се играе 4-5 поредни игри на голяма класическа карта с 6-7 човека.Няма да издържат много хора.За идеята съм За, обаче за реализацията и това сървъра да се развие и да бъде посещаван съм леко песимист.
И аз помня времето когато този сървър беше пълен! Нямах търпение да дойде времето на Inferno, страхотни игри ставаха!
Не съм влизал в новият д2, но няма и да влизам, отново имаме два еднакви за мен сървъри във веригата! Admin най-добре знае защо имаме два подобни сървъра. Както се дублират ГГ, не съм влизал, но за мен са еднотипни сървъри.
Въпреки, че класик сървърите май се обичат повече от такива като мен, динозаври в Cs 1.6 и на младото поколение май не се нравят такива сървъри съм на мнени, че всяка уважаваща себе си верига трябва да има класик сървър.
Дърво без корен плод не ражда! А класик сървърите са корена на Cs 1.6!
Света е пълен с добри хора, ако не намираш такива, самия ти бъди такъв!
-
Spinderman - Админ
- Име в игра: Spinderman
Ако има Assault ще е интересно някой да пробва да ми вземе заложниците
-
Siska - Форум Модератор
- Име в игра: Siska
Siska написа:Ако има Assault ще е интересно някой да пробва да ми вземе заложниците
Какъв класик ще е без Assault?
Иначе идва монси с хака и ще ти вземе и заложници, и спестявания, личен живот, всичко!
Света е пълен с добри хора, ако не намираш такива, самия ти бъди такъв!
-
Spinderman - Админ
- Име в игра: Spinderman
Благодаря на всички изказали се , ако не съм казал ще кажа :
Аз наистина не съм от играчите на класик , но като създател на предложението ще влизам и в него по - често само да имаме удобрение на главата на веригата !
Аз наистина не съм от играчите на класик , но като създател на предложението ще влизам и в него по - често само да имаме удобрение на главата на веригата !
G-n Dimitrov
-
Faster - Админ
- Име в игра: G-n Dimitrov
и на мен би ми било интересно да поиграя малко на една класическа игра отдавна не съм играл. Но за там определено ще си трябва повече време да се отдели с цялото чакане, като те убият още в началото на рунда
Последна промяна Masta_Killa на 01 Ное 2018, 10:31, променена общо 1 път
-
Masta_Killa - Администратор
- Име в игра: Masta_Killa
За!
Assault, Militia, Estate, 5Star, Inferno, Aztec, Dust, Nuke. Тези карти май ще са достатъчни - 4 със заложници и 4 със бомба. И да се въртят в mapcycle бомба, заложници, бомба, заложници...
Също да има и ESP плъгин и DMG плъгин.
Assault, Militia, Estate, 5Star, Inferno, Aztec, Dust, Nuke. Тези карти май ще са достатъчни - 4 със заложници и 4 със бомба. И да се въртят в mapcycle бомба, заложници, бомба, заложници...
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
MORTAL написа:За!
То е малко рано да пиша такива работи , но все пак да кажа аз пък...
Millitia, estate и 5star ми се виждат неподходящи.
1. Millitia - прекалено голяма
2. estate - също (може би по-добре някой малък мейншън)
3. 5star - ако не се лъжа това беше хотела. Много сме я играли , но сякаш няма да е подходяща сега. Макар че не се знае
По-добре Prodigy или The Place на мястото на estate and millitia.
-
Siska - Форум Модератор
- Име в игра: Siska
D2 е задължителна. Inferno, Nuke, Aztec, Assault, Dust. Може една от двете Итали-та, Mirage... Защо не и Dust2006, Tuscan и Cbble. И да се поставят плъгините от D2.
А BOOBS няколко поста по нагоре е посочил същото което и аз мисля за D2 only.
Сървъра лесно ще се напълни ако част от админите отделят известно време в рамките на 15-20 дни с присъствие. Когато има 7-8 човека по няколко часа вечер, със сигурност ще се привлекат играчи. Е, няма да е както преди, но може да се опита.
А BOOBS няколко поста по нагоре е посочил същото което и аз мисля за D2 only.
Сървъра лесно ще се напълни ако част от админите отделят известно време в рамките на 15-20 дни с присъствие. Когато има 7-8 човека по няколко часа вечер, със сигурност ще се привлекат играчи. Е, няма да е както преди, но може да се опита.
-
Escape - Админ
- Име в игра: EsCapE / asdasas / Adanos
- facebook: https://www.facebook.com/ADANOS666
Назад към Предложения за сървърите и сайта