Изключително се радвам за това.
1во ми каза 2-3 мин, изчаках те може би 15, второ не се казвам dingo, а Дино, 3то щом си имал 200 пинг значи си вдигал пинга на целия сървър. Комплексар не съм, в това можеш да си сигурен. Не ми пиши с главни букви, това не ти е скайп чат, имай малко респект и уважение, в сървъра се държиш като малко дете, тук повтаряш.
Най - много ми дотежа от заплахата "Не ми се прави на голям админ, от къде знаеш, че не съм син на някой главен"
Така като те гледам не знам чий син си въобще, това и не ме касае. Имай респект и уважение и се дръж на ниво !
Следващия 5 минутен бан който ще сложа искрено се надявам пак да се падне на теб, защото знам, че няма да попиеш и грам от горе написаното ... Спокойна вечер и весели празници
КОЙ ТВА DINO BG
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: КОЙ ТВА DINO BG
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
-
DINO BG - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: DINO BG
DINO BG написа:Изключително се радвам за това.
1во ми каза 2-3 мин, изчаках те може би 15, второ не се казвам dingo, а Дино, 3то щом си имал 200 пинг значи си вдигал пинга на целия сървър. Комплексар не съм, в това можеш да си сигурен. Не ми пиши с главни букви, това не ти е скайп чат, имай малко респект и уважение, в сървъра се държиш като малко дете, тук повтаряш.
Най - много ми дотежа от заплахата "Не ми се прави на голям админ, от къде знаеш, че не съм син на някой главен"
Така като те гледам не знам чий син си въобще, това и не ме касае. Имай респект и уважение и се дръж на ниво !
Следващия 5 минутен бан който ще сложа искрено се надявам пак да се падне на теб, защото знам, че няма да попиеш и грам от горе написаното ... Спокойна вечер и весели празници
"Този който не е готов да отдаде живота си,той не е достоен да го притежава!!!" Адолф Хитлер (1889-1945)
-
PERNIK^DEVISION - Потребител
- Име в игра: PERNIK^DEVISION
Първо му обясни сложничките думи които си написал ....На село няма как да те разбере Другия път пак го банни
-
d3v1lk1nG - Потребител
- Име в игра: d3v1lk1nG
Без излишни глупости. Админа е постъпил правилно, като теглиш торенти излез и като паднат тогава влез. Не е нужно да страда целия сървър заради твоите торенти.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
4 мнения
• Страница 1 от 1