Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

КОЙ ТВА DINO BG

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: КОЙ ТВА DINO BG

Мнениеот DINO BG » 24 Дек 2012, 04:00

Изключително се радвам за това.
1во ми каза 2-3 мин, изчаках те може би 15, второ не се казвам dingo, а Дино, 3то щом си имал 200 пинг значи си вдигал пинга на целия сървър. Комплексар не съм, в това можеш да си сигурен. Не ми пиши с главни букви, това не ти е скайп чат, имай малко респект и уважение, в сървъра се държиш като малко дете, тук повтаряш.
Най - много ми дотежа от заплахата "Не ми се прави на голям админ, от къде знаеш, че не съм син на някой главен"
Така като те гледам не знам чий син си въобще, това и не ме касае. Имай респект и уважение и се дръж на ниво !
Следващия 5 минутен бан който ще сложа искрено се надявам пак да се падне на теб, защото знам, че няма да попиеш и грам от горе написаното ... Спокойна вечер и весели празници
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
Аватар
DINO BG
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: DINO BG

Мнениеот PERNIK^DEVISION » 24 Дек 2012, 06:58

DINO BG написа:Изключително се радвам за това.
1во ми каза 2-3 мин, изчаках те може би 15, второ не се казвам dingo, а Дино, 3то щом си имал 200 пинг значи си вдигал пинга на целия сървър. Комплексар не съм, в това можеш да си сигурен. Не ми пиши с главни букви, това не ти е скайп чат, имай малко респект и уважение, в сървъра се държиш като малко дете, тук повтаряш.
Най - много ми дотежа от заплахата "Не ми се прави на голям админ, от къде знаеш, че не съм син на някой главен"
Така като те гледам не знам чий син си въобще, това и не ме касае. Имай респект и уважение и се дръж на ниво !
Следващия 5 минутен бан който ще сложа искрено се надявам пак да се падне на теб, защото знам, че няма да попиеш и грам от горе написаното ... Спокойна вечер и весели празници

(y)
"Този който не е готов да отдаде живота си,той не е достоен да го притежава!!!" Адолф Хитлер (1889-1945)
Аватар
PERNIK^DEVISION
Потребител
Потребител

Име в игра: PERNIK^DEVISION

Мнениеот d3v1lk1nG » 24 Дек 2012, 11:20

Първо му обясни сложничките думи които си написал ....На село няма как да те разбере :) Другия път пак го банни
Аватар
d3v1lk1nG
Потребител
Потребител

Име в игра: d3v1lk1nG

Мнениеот Admin » 24 Дек 2012, 11:47

Без излишни глупости. Админа е постъпил правилно, като теглиш торенти излез и като паднат тогава влез. Не е нужно да страда целия сървър заради твоите торенти.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Назад към Правилни банове