Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от *FBI*Russian Federation

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от *FBI*Russian Federation

Мнениеот Report » 11 Дек 2012, 21:34

ами в сървъра бяхме 3 или 4 админа. По мой спомен : аз, Виктория и Инсане фор респект. Сложих няколко гага. И след като Капризен почна да задава много въпроси и да ми казва, че ще ме репортне му поставих 5 минутен бан за да има време да си направи темата и да спре да ми говори и да не мога да следя чата и играчите. Щом съм му поставил гаг е имало защо. Ще си прегледам демото, но мисля че тогава се смени мапа и го няма момента. В случая съм си виновен аз, че не излязох да запаметя демото и да вляза пак, но да се вземе предвид в сървъра имаше 25 човека и ако влизам и излизам за всеки гаг накрая ще се получи едно огромно ретри от моя страна. Не може админа за такива дребни неща да се обяснява. Един гаг, ами ако сложа бан за седмица ще трябва и 3-ма свидетели да викна. Някои ме познават, други не, но не са много случаите в които съм сложил грешен или прекален бан. Играчите влизайки трябва да се съобразяват с всички, а не да си мислят, че когато си седят у дома могат да пишат каквото си искат.

А бат миро ти кога видя чалга стар да обижда... в сървъра ли беше или чете хронологията?
Изображение

I DO NOT TECHNICAL SUPPORT over PM´s

Изображение
Аватар
Report
V.I.P.
V.I.P.

Предупреждения: 0
Име в игра: *FBI*Russian Federation

Мнениеот Bat-Miro » 11 Дек 2012, 21:39

ника ми е спеед зоне мирелка и четох хронологията и там бях като обиждаше и като го гагна
Аватар
Bat-Miro
Потребител
Потребител

Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^

Мнениеот Report » 11 Дек 2012, 21:42

мда наистина беше там, но погледнах профила ти с ника в играта и не си те спомних, но този ник дето каза сега го помня. След малко ще видя дали ще го има в демото ми това което ми трябва и ще сложа снимки. Ако го нямам ще се съглася да получа наказание по преценка на по висшестоящите от мен.
Изображение

Изображение
Аватар
Report
V.I.P.
V.I.P.

Мнениеот khekhekhe » 11 Дек 2012, 21:44

Наскоро същия заплашва и мен с репорт и отнемане на права. Следващия път заслужава един по-продължителен бан, поне една основателна тема да пусне..
sssssombody stop Me
Аватар
khekhekhe
Потребител
Потребител

Име в игра: JustTod

Мнениеот Report » 11 Дек 2012, 21:54

малко извън темата, но пак е леко свързано

Офтопик:
Всеки играч в даден момент се опитва да притисне някой Администратор с репортване. Като си мисли, че Админа ще бъде по снизходителен или просто ще го подмине. Аз не се притеснявам дори и да ме оставят без права или каквото и да било. Аз влизам за да налагам някакъв контрол, който според мен е правилен имайки в предвид, че има и по малки потребители. А много играчи след като поиграят известно време и си пишат с Админите си мислят, че са привилигировани. За мен няма познати или приятели, щом не се спазват Правилата се налага наказание. И един друг съвет от мен : Играйте с един ник а не всеки ден с различен. Така ще ви опознаваме по добре. Аз от няколко години си играя с този ник и всеки от повече време ме познава.
Изображение

Изображение
Аватар
Report
V.I.P.
V.I.P.

Мнениеот Bat-Miro » 11 Дек 2012, 21:56

ама и аз не запазих демото и се смени мапа там го гагнах за обида имам 5 снимки с псуване ама на тоя нямам какво беше обидил точно
Аватар
Bat-Miro
Потребител
Потребител

Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^

Мнениеот SDLevski » 11 Дек 2012, 22:26

Bat-Miro написа:и аз бях ватре ама ме няма сложил е каквото му отарва аз имам на тоя чат 10 гага хронологията не е цялата щото на 1 място има само мирела и тука абсолютно винаги се гагва и киква

Хронологията е от както аз играя приятелю :). Има много, ама много голяма разлика! И плюс това не съм толкова плиткоумен да седна да се занимавам с това да я режа.. Копирал съм всичко абсолютно дословно! Ти какво си гагвал преди да влезна изобщо не ми влиза в работата.. Както виждаш се оплаквам за себе си, а не за някой друг нали така? Мисълта ми е, че вече за 2-ри път репортвам администратор който "така преценява", че може да ме гагне или банне без причина :).
Просто вземете нужните мерки към админите които са сбъркали :). Благодаря предварително! :)
Аватар
SDLevski
Потребител
Потребител

Име в игра: - ` Kanpu3eH ~ ;dd ` -

Мнениеот SDLevski » 11 Дек 2012, 22:37

Report написа:малко извън темата, но пак е леко свързано

Офтопик:
Всеки играч в даден момент се опитва да притисне някой Администратор с репортване. Като си мисли, че Админа ще бъде по снизходителен или просто ще го подмине. Аз не се притеснявам дори и да ме оставят без права или каквото и да било. Аз влизам за да налагам някакъв контрол, който според мен е правилен имайки в предвид, че има и по малки потребители. А много играчи след като поиграят известно време и си пишат с Админите си мислят, че са привилигировани. За мен няма познати или приятели, щом не се спазват Правилата се налага наказание. И един друг съвет от мен : Играйте с един ник а не всеки ден с различен. Така ще ви опознаваме по добре. Аз от няколко години си играя с този ник и всеки от повече време ме познава.

Казах и ще повторя, че репорта ми е за гаг и съответно бан без реална причина. Извинявай, но с 20-те си години мисля, че съм стъпил доста здраво на земята, за да се занимавам с тези неща от злоба или ниприязън! Сбъркал си, репортнал съм, приемаш го и продължаваш напред :). Просто не е за първи път да ме накажат по този начин :). Това е.
Последна промяна LoShaTa LaDy на 12 Дек 2012, 07:48, променена общо 1 път
Причина: Не пиши две мнения едно след друго! Използвай бутона "ПРОМЕНИ"!
Аватар
SDLevski
Потребител
Потребител

Име в игра: - ` Kanpu3eH ~ ;dd ` -

Мнениеот Report » 11 Дек 2012, 23:18

За мен съм си прав. Щом съм наложил нещо значи съм го обмислил. Началниците да преценят дали съм сгрешил или съм прав.
Изображение

Изображение
Аватар
Report
V.I.P.
V.I.P.

Мнениеот MORTAL » 12 Дек 2012, 08:43

От хронологията:
ред 383: - ` Kanpu3eH ~ ;dd ` - : smruudlio :D
ред 578: *DEAD*(Terrorist) - ` Kanpu3eH ~ ;dd ` - : da vi izsuhnat mandarinkite ! :D

1. Обиждаш!
2. Кълнеш!

Нещо ще добавиш ли, или да заключвам темата?
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

ПредишнаСледваща

Назад към Правилни банове