ами в сървъра бяхме 3 или 4 админа. По мой спомен : аз, Виктория и Инсане фор респект. Сложих няколко гага. И след като Капризен почна да задава много въпроси и да ми казва, че ще ме репортне му поставих 5 минутен бан за да има време да си направи темата и да спре да ми говори и да не мога да следя чата и играчите. Щом съм му поставил гаг е имало защо. Ще си прегледам демото, но мисля че тогава се смени мапа и го няма момента. В случая съм си виновен аз, че не излязох да запаметя демото и да вляза пак, но да се вземе предвид в сървъра имаше 25 човека и ако влизам и излизам за всеки гаг накрая ще се получи едно огромно ретри от моя страна. Не може админа за такива дребни неща да се обяснява. Един гаг, ами ако сложа бан за седмица ще трябва и 3-ма свидетели да викна. Някои ме познават, други не, но не са много случаите в които съм сложил грешен или прекален бан. Играчите влизайки трябва да се съобразяват с всички, а не да си мислят, че когато си седят у дома могат да пишат каквото си искат.
А бат миро ти кога видя чалга стар да обижда... в сървъра ли беше или чете хронологията?
Оплакване от *FBI*Russian Federation
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
21 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
-
Report - V.I.P.
- Предупреждения: 0
- Име в игра: *FBI*Russian Federation
Re: Оплакване от *FBI*Russian Federation
ника ми е спеед зоне мирелка и четох хронологията и там бях като обиждаше и като го гагна
-
Bat-Miro - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^
мда наистина беше там, но погледнах профила ти с ника в играта и не си те спомних, но този ник дето каза сега го помня. След малко ще видя дали ще го има в демото ми това което ми трябва и ще сложа снимки. Ако го нямам ще се съглася да получа наказание по преценка на по висшестоящите от мен.
-
Report - V.I.P.
Наскоро същия заплашва и мен с репорт и отнемане на права. Следващия път заслужава един по-продължителен бан, поне една основателна тема да пусне..
sssssombody stop Me
-
khekhekhe - Потребител
- Име в игра: JustTod
малко извън темата, но пак е леко свързано
Офтопик:
-
Report - V.I.P.
ама и аз не запазих демото и се смени мапа там го гагнах за обида имам 5 снимки с псуване ама на тоя нямам какво беше обидил точно
-
Bat-Miro - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^
Bat-Miro написа:и аз бях ватре ама ме няма сложил е каквото му отарва аз имам на тоя чат 10 гага хронологията не е цялата щото на 1 място има само мирела и тука абсолютно винаги се гагва и киква
Хронологията е от както аз играя приятелю . Има много, ама много голяма разлика! И плюс това не съм толкова плиткоумен да седна да се занимавам с това да я режа.. Копирал съм всичко абсолютно дословно! Ти какво си гагвал преди да влезна изобщо не ми влиза в работата.. Както виждаш се оплаквам за себе си, а не за някой друг нали така? Мисълта ми е, че вече за 2-ри път репортвам администратор който "така преценява", че може да ме гагне или банне без причина .
Просто вземете нужните мерки към админите които са сбъркали . Благодаря предварително!
-
SDLevski - Потребител
- Име в игра: - ` Kanpu3eH ~ ;dd ` -
Report написа:малко извън темата, но пак е леко свързаноОфтопик:
Казах и ще повторя, че репорта ми е за гаг и съответно бан без реална причина. Извинявай, но с 20-те си години мисля, че съм стъпил доста здраво на земята, за да се занимавам с тези неща от злоба или ниприязън! Сбъркал си, репортнал съм, приемаш го и продължаваш напред . Просто не е за първи път да ме накажат по този начин . Това е.
Последна промяна LoShaTa LaDy на 12 Дек 2012, 07:48, променена общо 1 път
Причина: Не пиши две мнения едно след друго! Използвай бутона "ПРОМЕНИ"!
Причина: Не пиши две мнения едно след друго! Използвай бутона "ПРОМЕНИ"!
-
SDLevski - Потребител
- Име в игра: - ` Kanpu3eH ~ ;dd ` -
За мен съм си прав. Щом съм наложил нещо значи съм го обмислил. Началниците да преценят дали съм сгрешил или съм прав.
-
Report - V.I.P.
От хронологията:
ред 383: - ` Kanpu3eH ~ ;dd ` - : smruudlio
ред 578: *DEAD*(Terrorist) - ` Kanpu3eH ~ ;dd ` - : da vi izsuhnat mandarinkite !
1. Обиждаш!
2. Кълнеш!
Нещо ще добавиш ли, или да заключвам темата?
ред 383: - ` Kanpu3eH ~ ;dd ` - : smruudlio
ред 578: *DEAD*(Terrorist) - ` Kanpu3eH ~ ;dd ` - : da vi izsuhnat mandarinkite !
1. Обиждаш!
2. Кълнеш!
Нещо ще добавиш ли, или да заключвам темата?
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
21 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3