Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от Админ

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от Админ

Мнениеот DeadLock.LAST » 03 Сеп 2013, 14:47

ATV Виждал съм те в банлиста около 3-4 пъти ,ако имаш демо качи ,ако нямаш бана ти остава :) Лек ден

Офтопик:
и знам кой си тъй ,че споко знам ,че си хакер :)
DeadLock.LAST

Предупреждения: 0

Мнениеот restless » 03 Сеп 2013, 16:29

Спрете да спамите по тази тема, бана няма да се махне без демо , админа е длъжен да качи демо , само ако ти си качил твое на което не може да се определи дали си чист или си хак. (Ако не сте замесени в темата/админ,баннатия играч/ не пишете в тези теми.)
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
Аватар
restless
Потребител
Потребител

Име в игра: restless`

Мнениеот Admin » 03 Сеп 2013, 18:07

MORTAL написа:Точка 16 от Правила за настоящите и бъдещи Администратори гласи:
16. Всеки админ е длъжен да пази демото на играч който е баннал минимум 1 седмица и при поискване да го предостави независимо, че няма оплакване, а ако има такова да го постне в темата.
Бана е сложен на 1.09.2013 г. и е за уал хак, следователно админа задължително трябва да има демо.

CaMo-MuHaX написа:бате точно тебе съм те гледал доста дълго време преди да те банна, мисля че ти направих и снимки ,така че трябва и тях да качиш :) аз не пазя демо защото не съм видял смисъл да запазвам демото проверете логовете ако съм му направил скрийнове да ги предостави :)

Не виждам някъде да пише запази демото ако виждаш смисъл или правилата не важат за само минах.

Спасява те само и единствено това, че играча очевидно овърта нещо.

Темата се заключва, ако играча си "намери" демото да ми пише в скайп csmegagaming за да го кача.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Предишна

Назад към Правилни банове