Офтопик:
Оплакване от Админ
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
33 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Оплакване от Админ
ATV Виждал съм те в банлиста около 3-4 пъти ,ако имаш демо качи ,ако нямаш бана ти остава Лек ден
- DeadLock.LAST
- Предупреждения: 0
Спрете да спамите по тази тема, бана няма да се махне без демо , админа е длъжен да качи демо , само ако ти си качил твое на което не може да се определи дали си чист или си хак. (Ако не сте замесени в темата/админ,баннатия играч/ не пишете в тези теми.)
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
-
restless - Потребител
- Име в игра: restless`
MORTAL написа:Точка 16 от Правила за настоящите и бъдещи Администратори гласи:
16. Всеки админ е длъжен да пази демото на играч който е баннал минимум 1 седмица и при поискване да го предостави независимо, че няма оплакване, а ако има такова да го постне в темата.
Бана е сложен на 1.09.2013 г. и е за уал хак, следователно админа задължително трябва да има демо.
CaMo-MuHaX написа:бате точно тебе съм те гледал доста дълго време преди да те банна, мисля че ти направих и снимки ,така че трябва и тях да качиш аз не пазя демо защото не съм видял смисъл да запазвам демото проверете логовете ако съм му направил скрийнове да ги предостави
Не виждам някъде да пише запази демото ако виждаш смисъл или правилата не важат за само минах.
Спасява те само и единствено това, че играча очевидно овърта нещо.
Темата се заключва, ако играча си "намери" демото да ми пише в скайп csmegagaming за да го кача.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
33 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4