Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Олакване от Админ LUD PEPINO

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Олакване от Админ LUD PEPINO

Мнениеот XeLL4o » 11 Юни 2013, 18:24

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:XeLL4o
2. Вашето IP:192.168.1.100
3. Nickname на администратора:LUD PEPINO
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата):6.Ако администратор ban-не някого, който не е hack и този играч предостави демо, на което си личи, че не е. Тогава и само тогава ban-a бива премахнат и се слага предупреждение на визирания администратор.
11. Кикването, Банването и Слейването, трябва да става само след като сте видяли проблема със собствените си очи.

5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):Преди този господин да ме банне играх поне 2 4аса като във сървара постоянно имаше админ, затова не ми е ясно как така изведнаж влиза и ме баннва. Не сам видял да ме screen-ва или да ми иска демо и предполагам че ме е баннал само и единствено заради играчите които не спряха да мранкат през тези 2 часа, че съм хак което е абсурдно.
6. Демонстрация/Изображение:Демо: http://dox.bg/files/dw?a=ac6ff43ca0
7. Сървърът, в който е направено доказателството:CS MegaGaming Rats
Аватар
XeLL4o
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: XeLL4o

Re: Олакване от Админ LUD PEPINO

Мнениеот totalninety » 11 Юни 2013, 19:55

От това демо не виждам играча да използва хак. Махнал съм бана.
Ако админа има демо да го предостави
totalninety
Админ
Админ

Име в игра: Monsieur Mangetout

Мнениеот LoShiQt 4i4kO » 11 Юни 2013, 23:31

Eстествено че имам иначе как ще го банн.ето демото гледайте внимателно има много моменти скача и почва да стреля без да знае кой е там.скача в шахтата и започва да го гони без да знае има ли някой и четете чата между мен и форест.и си кажете после мнението.БЛАГОДАРЯ ВИ...

http://dox.bg/files/dw?a=f23e28c625
Аватар
LoShiQt 4i4kO
Потребител
Потребител

Име в игра: LOSHIQT 4I4KO

Мнениеот XeLL4o » 12 Юни 2013, 14:19

"скача в шахтата и започва да го гони без да знае има ли някой", тва ако е случая кадето скочих от горе доло при шахтата, преди тва много ясно си се чува как някой стреля с 4-1 на единиците доло и я чупи!!!!!
Аватар
XeLL4o
Потребител
Потребител

Мнениеот LoShiQt 4i4kO » 12 Юни 2013, 15:28

XeLL4o написа:"скача в шахтата и започва да го гони без да знае има ли някой", тва ако е случая кадето скочих от горе доло при шахтата, преди тва много ясно си се чува как някой стреля с 4-1 на единиците доло и я чупи!!!!!

Я моето момче погледни си демото.на 4 пати знаеш че има някой скачаш и почваш да пукаш през прага и тогава виждаш че има някой погледни добре и тогава коментирай.не се чува нищо и ние имаме саунд.погледни и моето демо с линиите и се виж.какви ги вършиш.........
Аватар
LoShiQt 4i4kO
Потребител
Потребител

Мнениеот PhantomLord » 12 Юни 2013, 15:37

Не съм админ,може да не приемете моето мнение,но все пак ще се изкажа.
Въпросният играч ми е направил впечатление,че почти винаги излиза на стрелба и пак почти винаги знае,дали има някой зад ъгъла,или не.Може и да е научил картите,но все пак има моменти в които,не можеш да знаеш,има ли някой зад ъгъла,кашона,вратата,или каквото и да било,но той знае.Та,или е много добър играч,или е от ония добрите,със непозволените средства,за които се мисли,че играят добре,докато не ги набара някой,който различава хаковете.
Аватар
PhantomLord
Потребител
Потребител

Име в игра: PhantomLord

Мнениеот totalninety » 12 Юни 2013, 15:51

LoShiQt 4i4kO написа:Eстествено че имам иначе как ще го банн.ето демото гледайте внимателно има много моменти скача и почва да стреля без да знае кой е там.скача в шахтата и започва да го гони без да знае има ли някой и четете чата между мен и форест.и си кажете после мнението.БЛАГОДАРЯ ВИ...

И от твоето демо не виждам хак.
И за да не ти пречат тези "линийки" от ESP напиши в конзолата esp_menu и го направи така
totalninety
Админ
Админ

Мнениеот XeLL4o » 12 Юни 2013, 15:53

totalninety написа:
LoShiQt 4i4kO написа:Eстествено че имам иначе как ще го банн.ето демото гледайте внимателно има много моменти скача и почва да стреля без да знае кой е там.скача в шахтата и започва да го гони без да знае има ли някой и четете чата между мен и форест.и си кажете после мнението.БЛАГОДАРЯ ВИ...

И за да не ти пречат тези "линийки" от ESP напиши в конзолата esp_menu и го направи така

Един човек където да си разбира от работата.БРАВО :)
Аватар
XeLL4o
Потребител
Потребител

Мнениеот LoShiQt 4i4kO » 12 Юни 2013, 16:14

totalninety написа:

Е това какво е скача и почва да го гони.изчаква играчите без да се чува и ги бие през стената.
Един човек където да си разбира от работата.БРАВО :)
вече се съмнявам че имате нещо общо.всички банове на хеллчо са махнати.не само аз съм го баннвал.но само ти му махаш бановете.написах гледайте чата чата чата какво си пиша с форест на админ чата чети и виж как всичко съвпада че знае...............................................
(fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar)
Аватар
LoShiQt 4i4kO
Потребител
Потребител

Мнениеот totalninety » 12 Юни 2013, 16:16

Щом като нещо не ти харесва работата ми нека някой друг да се изкаже. Аз нямам против
totalninety
Админ
Админ

Следваща

Назад към Погрешни банове