1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:XeLL4o
2. Вашето IP:192.168.1.100
3. Nickname на администратора:LUD PEPINO
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата):6.Ако администратор ban-не някого, който не е hack и този играч предостави демо, на което си личи, че не е. Тогава и само тогава ban-a бива премахнат и се слага предупреждение на визирания администратор.
11. Кикването, Банването и Слейването, трябва да става само след като сте видяли проблема със собствените си очи.
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):Преди този господин да ме банне играх поне 2 4аса като във сървара постоянно имаше админ, затова не ми е ясно как така изведнаж влиза и ме баннва. Не сам видял да ме screen-ва или да ми иска демо и предполагам че ме е баннал само и единствено заради играчите които не спряха да мранкат през тези 2 часа, че съм хак което е абсурдно.
6. Демонстрация/Изображение:Демо: http://dox.bg/files/dw?a=ac6ff43ca0
7. Сървърът, в който е направено доказателството:CS MegaGaming Rats
Олакване от Админ LUD PEPINO
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
34 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
-
XeLL4o - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: XeLL4o
Re: Олакване от Админ LUD PEPINO
От това демо не виждам играча да използва хак. Махнал съм бана.
Ако админа има демо да го предостави
Ако админа има демо да го предостави
- totalninety
- Админ
- Име в игра: Monsieur Mangetout
Eстествено че имам иначе как ще го банн.ето демото гледайте внимателно има много моменти скача и почва да стреля без да знае кой е там.скача в шахтата и започва да го гони без да знае има ли някой и четете чата между мен и форест.и си кажете после мнението.БЛАГОДАРЯ ВИ...
http://dox.bg/files/dw?a=f23e28c625
-
LoShiQt 4i4kO - Потребител
- Име в игра: LOSHIQT 4I4KO
"скача в шахтата и започва да го гони без да знае има ли някой", тва ако е случая кадето скочих от горе доло при шахтата, преди тва много ясно си се чува как някой стреля с 4-1 на единиците доло и я чупи!!!!!
-
XeLL4o - Потребител
XeLL4o написа:"скача в шахтата и започва да го гони без да знае има ли някой", тва ако е случая кадето скочих от горе доло при шахтата, преди тва много ясно си се чува как някой стреля с 4-1 на единиците доло и я чупи!!!!!
Я моето момче погледни си демото.на 4 пати знаеш че има някой скачаш и почваш да пукаш през прага и тогава виждаш че има някой погледни добре и тогава коментирай.не се чува нищо и ние имаме саунд.погледни и моето демо с линиите и се виж.какви ги вършиш.........
-
Не съм админ,може да не приемете моето мнение,но все пак ще се изкажа.
Въпросният играч ми е направил впечатление,че почти винаги излиза на стрелба и пак почти винаги знае,дали има някой зад ъгъла,или не.Може и да е научил картите,но все пак има моменти в които,не можеш да знаеш,има ли някой зад ъгъла,кашона,вратата,или каквото и да било,но той знае.Та,или е много добър играч,или е от ония добрите,със непозволените средства,за които се мисли,че играят добре,докато не ги набара някой,който различава хаковете.
Въпросният играч ми е направил впечатление,че почти винаги излиза на стрелба и пак почти винаги знае,дали има някой зад ъгъла,или не.Може и да е научил картите,но все пак има моменти в които,не можеш да знаеш,има ли някой зад ъгъла,кашона,вратата,или каквото и да било,но той знае.Та,или е много добър играч,или е от ония добрите,със непозволените средства,за които се мисли,че играят добре,докато не ги набара някой,който различава хаковете.
-
PhantomLord - Потребител
- Име в игра: PhantomLord
LoShiQt 4i4kO написа:Eстествено че имам иначе как ще го банн.ето демото гледайте внимателно има много моменти скача и почва да стреля без да знае кой е там.скача в шахтата и започва да го гони без да знае има ли някой и четете чата между мен и форест.и си кажете после мнението.БЛАГОДАРЯ ВИ...
И от твоето демо не виждам хак.
И за да не ти пречат тези "линийки" от ESP напиши в конзолата esp_menu и го направи така
- totalninety
- Админ
totalninety написа:LoShiQt 4i4kO написа:Eстествено че имам иначе как ще го банн.ето демото гледайте внимателно има много моменти скача и почва да стреля без да знае кой е там.скача в шахтата и започва да го гони без да знае има ли някой и четете чата между мен и форест.и си кажете после мнението.БЛАГОДАРЯ ВИ...
И за да не ти пречат тези "линийки" от ESP напиши в конзолата esp_menu и го направи така
Един човек където да си разбира от работата.БРАВО
-
XeLL4o - Потребител
totalninety написа:LoShiQt 4i4kO написа:Eстествено че имам иначе как ще го банн.ето демото гледайте внимателно има много моменти скача и почва да стреля без да знае кой е там.скача в шахтата и започва да го гони без да знае има ли някой и четете чата между мен и форест.и си кажете после мнението.БЛАГОДАРЯ ВИ...
Е това какво е скача и почва да го гони.изчаква играчите без да се чува и ги бие през стената.
Един човек където да си разбира от работата.БРАВО
вече се съмнявам че имате нещо общо.всички банове на хеллчо са махнати.не само аз съм го баннвал.но само ти му махаш бановете.написах гледайте чата чата чата какво си пиша с форест на админ чата чети и виж как всичко съвпада че знае...............................................
-
Щом като нещо не ти харесва работата ми нека някой друг да се изкаже. Аз нямам против
- totalninety
- Админ
34 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4