Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

БАН

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: БАН

Мнениеот az|sam|mm » 01 Фев 2013, 09:37

dzak написа:2. Арогантно поведение към другите играчи, админи
Наказание от Админ: Gag. Ако се налага slay, kick, 5мин - 1 ден ban

Преценка на админа. Има няколко опции, избрал си е една от тях.

+1 съгласен съм напълно с теб !!!
Изображение
Аватар
az|sam|mm
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a

Мнениеот Report » 01 Фев 2013, 09:40

Само да добавя, в Правилата го няма това АКО. Както и да е. По преценка да Главните да решат да променят правилата, пък ние ще си гагваме до безкрайност :) и ще отговаряме на въпроси в последствие.
Изображение

I DO NOT TECHNICAL SUPPORT over PM´s

Изображение
Аватар
Report
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: *FBI*Russian Federation

Мнениеот Careful » 01 Фев 2013, 13:10

Report написа:Наложил съм 24 часов бан поради простата причина, че играчите системно си позволяват да използват арогантни и обидни изрази във сървърите. Дори и да бъдат гагнати те не спират. А в последствие почват да питат защо е бил гагнат и т.н. Използвам максимума за да може да се внесе респект и да се пресекат тези неща, които почват да взимат тенденция.

В случая внасянето на въпросния респект не е оправдание и мисля,че потребителя е прав.По тази логика всеки от нас може да преминава направо на бан и никой да не използва опцията гаг.Според мен си изпуснал нервите,което не е нормално,но се случва.Все пак и ние сме хора.Но това обяснение не те оправдава...

п.п Да добавя,че правилата са много добре и няма нужда от промяна според мен.Опцията гаг е много полезна от гледна точна на това,че на всеки се е случвало да обиди и ако се слага бан ще загубим много потребители.Сложена е опцията бан в такива случаи като крайна мярка.
Аватар
Careful
Потребител
Потребител

Име в игра: Discipline|Careful

Мнениеот MORTAL » 01 Фев 2013, 13:49

Report е прав, наистина го няма това "АКО", а аз се доверих и цитирах dzak. Но гледах демото внимателно, оказа се че въпросния "Martin sum" влиза за пръв път в сървъра, защото някой познат му е казал за този сървър. Не е правилно да яде бан от първо влизане. Има играчи, редовните псуващи, за тях е по-добре 24 часов бан, да се осъзнаят.

Няма смисъл да коментираме повече темата, но нека стои още 2-3 часа отворена, може някой да добави нещо.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот Pesho_vr94 » 01 Фев 2013, 16:18

MORTAL написа:Report е прав, наистина го няма това "АКО", а аз се доверих и цитирах dzak. Но гледах демото внимателно, оказа се че въпросния "Martin sum" влиза за пръв път в сървъра, защото някой познат му е казал за този сървър. Не е правилно да яде бан от първо влизане. Има играчи, редовните псуващи, за тях е по-добре 24 часов бан, да се осъзнаят.

Няма смисъл да коментираме повече темата, но нека стои още 2-3 часа отворена, може някой да добави нещо.

един мои приятел го викна в сървъра

Report написа:Наложил съм 24 часов бан поради простата причина, че играчите системно си позволяват да използват арогантни и обидни изрази във сървърите. Дори и да бъдат гагнати те не спират. А в последствие почват да питат защо е бил гагнат и т.н. Използвам максимума за да може да се внесе респект и да се пресекат тези неща, които почват да взимат тенденция.

при мен не имало проблем някои след гаг да псува пак само са ме питали защо и 2-ри път не имало
Изображение
Аватар
Pesho_vr94
Потребител
Потребител

Име в игра: |nO c0mMeN7| Pesho Kucheto

Мнениеот Master_arapovo » 01 Фев 2013, 22:56

Не сам гледал демото но ас при три сложени гага ,изписвам с белите букви че следващият който си позволи да обиди отнася бана без значение дали е му е за парви пат ,немисля че колегата е сгрешил .
Аватар
Master_arapovo
Потребител
Потребител

Име в игра: Master_arapovo

Мнениеот saxo bank » 02 Фев 2013, 01:47

стига сме си спамели след 3-ти гаг бан и толкова, какво само се обясняваме заключете я вече
Аватар
saxo bank
Потребител
Потребител

Име в игра: saxo bank

Мнениеот respect punk ! » 02 Фев 2013, 03:45

Какво се правят толкова немога да разбера ?! Много ясно,че не трябва да се псува в сървъра.Примерно аз ,ако видя някой да псува му слагам гаг,ако повтори пак и накрая,ако човека пак си псува 1 ден бан да се осъзнае
Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже

Изображение
Аватар
respect punk !
Потребител
Потребител

Име в игра: zaicev

Предишна

Назад към Други