dzak написа:2. Арогантно поведение към другите играчи, админи
Наказание от Админ: Gag. Ако се налага slay, kick, 5мин - 1 ден ban
Преценка на админа. Има няколко опции, избрал си е една от тях.
+1 съгласен съм напълно с теб !!!
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
dzak написа:2. Арогантно поведение към другите играчи, админи
Наказание от Админ: Gag. Ако се налага slay, kick, 5мин - 1 ден ban
Преценка на админа. Има няколко опции, избрал си е една от тях.
Report написа:Наложил съм 24 часов бан поради простата причина, че играчите системно си позволяват да използват арогантни и обидни изрази във сървърите. Дори и да бъдат гагнати те не спират. А в последствие почват да питат защо е бил гагнат и т.н. Използвам максимума за да може да се внесе респект и да се пресекат тези неща, които почват да взимат тенденция.
MORTAL написа:Report е прав, наистина го няма това "АКО", а аз се доверих и цитирах dzak. Но гледах демото внимателно, оказа се че въпросния "Martin sum" влиза за пръв път в сървъра, защото някой познат му е казал за този сървър. Не е правилно да яде бан от първо влизане. Има играчи, редовните псуващи, за тях е по-добре 24 часов бан, да се осъзнаят.
Няма смисъл да коментираме повече темата, но нека стои още 2-3 часа отворена, може някой да добави нещо.
Report написа:Наложил съм 24 часов бан поради простата причина, че играчите системно си позволяват да използват арогантни и обидни изрази във сървърите. Дори и да бъдат гагнати те не спират. А в последствие почват да питат защо е бил гагнат и т.н. Използвам максимума за да може да се внесе респект и да се пресекат тези неща, които почват да взимат тенденция.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 42 госта