Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от KING SIZE

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от KING SIZE

Мнениеот MORTAL » 18 Фев 2015, 18:00

Сменя добра и играна карта в ГГ, със съгласието на 2ма играчи.
Ситуацията е следната:
Играхме fy_snow, след това се смени на една карта, не й знам името, и админа пита искате ли смяна? 2ма казаха Да, и той пусна вот. Но не с няколко карти, а само с 1 и опции за вота - Yes и No. И то при пълен сървър. Колко пъти е говорено за това? И то не с вот за 3 карти, а само с една, явно му се е играела.

http://prikachi.com/images.php?images/754/7930754s.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/755/7930755Z.jpg

А тук се вижда, как хората гласуват за 1 и 2, защото 3 няма.
http://prikachi.com/images.php?images/762/7930762d.jpg
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Предупреждения: 0
Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Re: Оплакване от KING SIZE

Мнениеот BARCELONA FAN » 18 Фев 2015, 18:23

Забелязал съм и аз, че редовно си сменя картите. Понякога, сменя директно без да пита играчите дали искат смяна. И предполагам, че картата, за която говори МОРТАЛ е fy_snow. :)
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Име в игра: B A R C E L O N A F A N

Мнениеот zxcv ;> » 18 Фев 2015, 18:26

3 няма, защото нямаме права за amx_vote, а само за amx_votemap и amx_changelevel. Повтарях го десетки пъти и се уморих да го повтарям да се добави флага за amx_vote. В чата става много по-трудно, когато питаш "Искате ли друг мап". Ще е друго нещо, когато е чрез вот с "Да" и "Не" и след това вече да се пуска votemap. Не съм гледал демотата, няма нужда админа си е виновен, няма какво да се обсъжда, своеволия никога не съм харесвал и съм по-против, отколкото от ругатни и псувни дори.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот rk2k » 18 Фев 2015, 18:48

zxcv ;> написа:3 няма, защото нямаме права за amx_vote, а само за amx_votemap и amx_changelevel. Повтарях го десетки пъти и се уморих да го повтарям да се добави флага за amx_vote. В чата става много по-трудно, когато питаш "Искате ли друг мап". Ще е друго нещо, когато е чрез вот с "Да" и "Не" и след това вече да се пуска votemap.

Точно казано ,защото когато ги пипаме може само двама да кажат Да и като почне мапа се почва с коментари от рода "Къв е тоя мап ве " Аре иди смени по средата на мапа,но тук малко се приестарал KING защото аз знам кой мап следва след fy_snow и знам че много играчи не го харесват ,но такива смени на мапове ги правим късно вечер когато сме по малко хора,а през деня не пипаме защото е пълен сървара! Грешка ,аз лично ще му кажа да погледне темата и да си вземе поука!
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Име в игра: rk2k

Мнениеот MORTAL » 18 Фев 2015, 18:51

Темата е точно за това, да си вземе поука. Ако исках наказание, щях да го сложа. Кажи му да види темата и да внимава какво прави друг път.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот BARCELONA FAN » 18 Фев 2015, 21:50

zxcv ;> написа:3 няма, защото нямаме права за amx_vote, а само за amx_votemap и amx_changelevel. Повтарях го десетки пъти и се уморих да го повтарям да се добави флага за amx_vote. В чата става много по-трудно, когато питаш "Искате ли друг мап". Ще е друго нещо, когато е чрез вот с "Да" и "Не" и след това вече да се пуска votemap.

Наистина трябва да се добави това amx_vote. 80-85% от играчите не си правят труда да пишат "Да" или "Не", когато някой пита за смяна на картата. А доколкото KINGSIZE - да си вземе поука, защото лично аз го предупреждавах десетки пъти да не сменя картите.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Име в игра: B A R C E L O N A F A N

Мнениеот Pyce » 18 Фев 2015, 22:11

zxcv ;> написа:3 няма, защото нямаме права за amx_vote, а само за amx_votemap и amx_changelevel. Повтарях го десетки пъти и се уморих да го повтарям да се добави флага за amx_vote. В чата става много по-трудно, когато питаш "Искате ли друг мап". Ще е друго нещо, когато е чрез вот с "Да" и "Не" и след това вече да се пуска votemap. Не съм гледал демотата, няма нужда админа си е виновен, няма какво да се обсъжда, своеволия никога не съм харесвал и съм по-против, отколкото от ругатни и псувни дори.

Това е същото което бях предложил тук ... viewtopic.php?f=45&t=7217&p=71498#p71498 но темата си остана до там ....
ИзображениеИзображение
Аватар
Pyce
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: BOOBS

Мнениеот TtEeRrOoRrAa » 18 Фев 2015, 23:08

Опасно е да подценяваш човек,който се надценява! ;)
Аватар
TtEeRrOoRrAa
Потребител
Потребител

Име в игра: TtEeRrOoRrAa

Мнениеот KINGSIZE » 19 Фев 2015, 00:51

[quote="TtEeRrOoRrAa"]http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=12892 :x :x :x[/
Виновен съм за смяната на мапа,няма да коментирам.
Относно бана за обидата.Този играч обиждаше на всяка карта.Дойде ми повече държанието му и реших да му сложа бан,защото не си взимаше поука от гаг. :)
ХАКЕРА си остава ХАКЕР !!!
Аватар
KINGSIZE
Потребител
Потребител

Име в игра: KINGSIZE

Мнениеот Faster » 19 Фев 2015, 01:03

Това за бан вместо гаг сме го говорили много пъти колеги и няма се учудя ако точно за това получиш наказание защото Админ ако не се лъжа се изказа , че вече няма се разминават тези неща точно поради тази причина , че има многобройни дискусии точно по този въпрос . Как се слага за 5 секунди най - много
Faster

Следваща

Назад към Други