Сменя добра и играна карта в ГГ, със съгласието на 2ма играчи.
Ситуацията е следната:
Играхме fy_snow, след това се смени на една карта, не й знам името, и админа пита искате ли смяна? 2ма казаха Да, и той пусна вот. Но не с няколко карти, а само с 1 и опции за вота - Yes и No. И то при пълен сървър. Колко пъти е говорено за това? И то не с вот за 3 карти, а само с една, явно му се е играела.
http://prikachi.com/images.php?images/754/7930754s.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/755/7930755Z.jpg
А тук се вижда, как хората гласуват за 1 и 2, защото 3 няма.
http://prikachi.com/images.php?images/762/7930762d.jpg
Оплакване от KING SIZE
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
12 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
MORTAL - Администратор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Re: Оплакване от KING SIZE
Забелязал съм и аз, че редовно си сменя картите. Понякога, сменя директно без да пита играчите дали искат смяна. И предполагам, че картата, за която говори МОРТАЛ е fy_snow.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
3 няма, защото нямаме права за amx_vote, а само за amx_votemap и amx_changelevel. Повтарях го десетки пъти и се уморих да го повтарям да се добави флага за amx_vote. В чата става много по-трудно, когато питаш "Искате ли друг мап". Ще е друго нещо, когато е чрез вот с "Да" и "Не" и след това вече да се пуска votemap. Не съм гледал демотата, няма нужда админа си е виновен, няма какво да се обсъжда, своеволия никога не съм харесвал и съм по-против, отколкото от ругатни и псувни дори.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
zxcv ;> написа:3 няма, защото нямаме права за amx_vote, а само за amx_votemap и amx_changelevel. Повтарях го десетки пъти и се уморих да го повтарям да се добави флага за amx_vote. В чата става много по-трудно, когато питаш "Искате ли друг мап". Ще е друго нещо, когато е чрез вот с "Да" и "Не" и след това вече да се пуска votemap.
Точно казано ,защото когато ги пипаме може само двама да кажат Да и като почне мапа се почва с коментари от рода "Къв е тоя мап ве " Аре иди смени по средата на мапа,но тук малко се приестарал KING защото аз знам кой мап следва след fy_snow и знам че много играчи не го харесват ,но такива смени на мапове ги правим късно вечер когато сме по малко хора,а през деня не пипаме защото е пълен сървара! Грешка ,аз лично ще му кажа да погледне темата и да си вземе поука!
-
rk2k - Потребител
- Име в игра: rk2k
Темата е точно за това, да си вземе поука. Ако исках наказание, щях да го сложа. Кажи му да види темата и да внимава какво прави друг път.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
zxcv ;> написа:3 няма, защото нямаме права за amx_vote, а само за amx_votemap и amx_changelevel. Повтарях го десетки пъти и се уморих да го повтарям да се добави флага за amx_vote. В чата става много по-трудно, когато питаш "Искате ли друг мап". Ще е друго нещо, когато е чрез вот с "Да" и "Не" и след това вече да се пуска votemap.
Наистина трябва да се добави това amx_vote. 80-85% от играчите не си правят труда да пишат "Да" или "Не", когато някой пита за смяна на картата. А доколкото KINGSIZE - да си вземе поука, защото лично аз го предупреждавах десетки пъти да не сменя картите.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
zxcv ;> написа:3 няма, защото нямаме права за amx_vote, а само за amx_votemap и amx_changelevel. Повтарях го десетки пъти и се уморих да го повтарям да се добави флага за amx_vote. В чата става много по-трудно, когато питаш "Искате ли друг мап". Ще е друго нещо, когато е чрез вот с "Да" и "Не" и след това вече да се пуска votemap. Не съм гледал демотата, няма нужда админа си е виновен, няма какво да се обсъжда, своеволия никога не съм харесвал и съм по-против, отколкото от ругатни и псувни дори.
Това е същото което бях предложил тук ... viewtopic.php?f=45&t=7217&p=71498#p71498 но темата си остана до там ....
-
Pyce - V.I.P.
- Име в игра: BOOBS
Опасно е да подценяваш човек,който се надценява!
-
TtEeRrOoRrAa - Потребител
- Име в игра: TtEeRrOoRrAa
[quote="TtEeRrOoRrAa"]http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=12892 [/
Виновен съм за смяната на мапа,няма да коментирам.
Относно бана за обидата.Този играч обиждаше на всяка карта.Дойде ми повече държанието му и реших да му сложа бан,защото не си взимаше поука от гаг.
Виновен съм за смяната на мапа,няма да коментирам.
Относно бана за обидата.Този играч обиждаше на всяка карта.Дойде ми повече държанието му и реших да му сложа бан,защото не си взимаше поука от гаг.
ХАКЕРА си остава ХАКЕР !!!
-
KINGSIZE - Потребител
- Име в игра: KINGSIZE
Това за бан вместо гаг сме го говорили много пъти колеги и няма се учудя ако точно за това получиш наказание защото Админ ако не се лъжа се изказа , че вече няма се разминават тези неща точно поради тази причина , че има многобройни дискусии точно по този въпрос . Как се слага за 5 секунди най - много
- Faster
12 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2