Демо: http://dox.bg/files/dw?a=f87e791920
Снимка: http://prikachi.com/images.php?images/696/6740696o.png
IP+ Nickname: "f0zkata bratle<3", IP-95.43.100.41
Помолих по админчата да се погледне този играч,но ми бе казано ,че е бил гледан и е бил чист,да ама тогава е бил чист,подчертавам : ТОГАВА. За това реших лично да се уверя колко е "чист" в момента.За мен това е откровен уолхакер,добре прикрит но не и от моето зорко око,а надявам се и от вашето.
Хакер в д2-f0zkata bratle<3
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
38 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
-
Roger - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Roger
Re: Хакер в д2-f0zkata bratle<3
"Зоркото ти око" , явно не разбира от соунд,интуиция,стратегия.Моля , цялото демо да бъде изгледано.Не е дълго
-
s0fGangsta - Потребител
- Име в игра: f0zkata bratle >3
Roger не знам защо мислиш че е wallhack гледах цялото демо и играча си е напълно чист и даже ако питаш мене играе много по зле от нас останалите просто си е кампил
Силните приемат загубата с гордо вдигната глава , само слабите показват гняв.
-
GGeorgiev - Потребител
- Име в игра: G.Georgiev
По-зле вика Той явно предимно ми качи демото , защото бях 100/4
-
s0fGangsta - Потребител
Офтопик:
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
-
kev1n - Потребител
- Име в игра: kev1n--
Моето мнение е, че е чист, но съм 90/10. Такива играчи не се гледат 3, 4 или 5 рунда, а доста повече - това не е явен играч, който да не се прикрива, или да не знае, че има админи и т.н. Демото е кратко, за да преценя дали е или не е. Имаше само един съмнителен момент малко след средата на демото, където един от терористите минаваше към стълби, но все пак не е нещо фрапиращо, за което да се хвана и да поставя бан. Нека погледнат и други колеги демото, за да се изкажат. Ще ви помоля да не спамите излишно.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
Исках да бъде по-дълго демото но някой ме кикна.За да си правя труда да записвам демо,това означава много за мен.Играча играе с хак и съм сигурен,че ще си получи бана рано или късно.Дано да не е с динамично айпи.Жалко,че не виждате играта му с хак.Много добре се вижда как се нагажда по играчите защото вижда кой къде се намира предварително през стената.zxcv пусни си тази програма дето ти дадох преди време и изгледай пак демото,моля те.Тия номера със "чух стъпките ,гледам радара.."този играч не може да ме убеди,че играе чисто.На това демо той играе с уолхак и съм 100% сигурен,че е така.
Защо хора които нямат право да взимат отношение по темата,пишат тук?
Защо хора които нямат право да взимат отношение по темата,пишат тук?
-
Roger - Потребител
Отчаян съм от преценката на днешните играчи.Радар,соунд,интуиция,стратегия,търпение това ти трябва.Търпението при мен е доста добро.Както виждаш не ръшвам , а спокойно си ги ги изчаквам.Радара помага повече от колкото си мислиш ти Не е зле и ти да започнеш да го използваш.И ти препоръчвам да си тренираш преценката.
-
s0fGangsta - Потребител
s0fGangsta написа:Отчаян съм от преценката на днешните играчи.Радар,соунд,интуиция,стратегия,търпение това ти трябва.Търпението при мен е доста добро.Както виждаш не ръшвам , а спокойно си ги ги изчаквам.Радара помага повече от колкото си мислиш ти Не е зле и ти да започнеш да го използваш.И ти препоръчвам да си тренираш преценката.
Благодаря за съвета,изобщо не бях се сетил за радара,извинявай.
-
Roger - Потребител
Roger написа:s0fGangsta написа:Отчаян съм от преценката на днешните играчи.Радар,соунд,интуиция,стратегия,търпение това ти трябва.Търпението при мен е доста добро.Както виждаш не ръшвам , а спокойно си ги ги изчаквам.Радара помага повече от колкото си мислиш ти Не е зле и ти да започнеш да го използваш.И ти препоръчвам да си тренираш преценката.
Благодаря за съвета,изобщо не бях се сетил за радара,извинявай.
По-горе ви помолих да не пишете излишни постове, за да не спамите, но явно няма да се получи и за това ще заключа темата, за да могат да коментират колегите от Екип Банове и да дадат и своето мнение по демото си.
Roger, аз с хак не гледам играчите, той само може да те обърка още повече. Нито влизам в сървъра с хак и уж съм го изгасил, за да го пускам, когато има някой съмнителен. Имам десетки демота на Wallhack-ери и ако ти се занимава можеш да си свалиш няколко да видиш, че дори не използвам админ esp-то, за да ги гледам (Администраторският хак, както го наричат повечето). Спри да ми натякваш за твоя измислен хак вече три месеца!
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
38 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4