Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Хакер в д2-f0zkata bratle<3

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Хакер в д2-f0zkata bratle<3

Мнениеот Roger » 10 Ное 2013, 14:54

Демо: http://dox.bg/files/dw?a=f87e791920
Снимка: http://prikachi.com/images.php?images/696/6740696o.png
IP+ Nickname: "f0zkata bratle<3", IP-95.43.100.41
Помолих по админчата да се погледне този играч,но ми бе казано ,че е бил гледан и е бил чист,да ама тогава е бил чист,подчертавам : ТОГАВА. За това реших лично да се уверя колко е "чист" в момента.За мен това е откровен уолхакер,добре прикрит но не и от моето зорко око,а надявам се и от вашето.
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Roger

Re: Хакер в д2-f0zkata bratle<3

Мнениеот s0fGangsta » 10 Ное 2013, 15:08

"Зоркото ти око" , явно не разбира от соунд,интуиция,стратегия.Моля , цялото демо да бъде изгледано.Не е дълго :)
Аватар
s0fGangsta
Потребител
Потребител

Име в игра: f0zkata bratle >3

Мнениеот GGeorgiev » 10 Ное 2013, 15:19

Roger не знам защо мислиш че е wallhack гледах цялото демо и играча си е напълно чист и даже ако питаш мене играе много по зле от нас останалите просто си е кампил :)
Силните приемат загубата с гордо вдигната глава , само слабите показват гняв. (y)
Аватар
GGeorgiev
Потребител
Потребител

Име в игра: G.Georgiev

Мнениеот s0fGangsta » 10 Ное 2013, 15:25

По-зле вика :D Той явно предимно ми качи демото , защото бях 100/4 :)
Аватар
s0fGangsta
Потребител
Потребител

Мнениеот kev1n » 10 Ное 2013, 15:30

Офтопик:
не е оня който си мисля че е ;д
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
Аватар
kev1n
Потребител
Потребител

Име в игра: kev1n--

Мнениеот zxcv ;> » 10 Ное 2013, 17:03

Моето мнение е, че е чист, но съм 90/10. Такива играчи не се гледат 3, 4 или 5 рунда, а доста повече - това не е явен играч, който да не се прикрива, или да не знае, че има админи и т.н. Демото е кратко, за да преценя дали е или не е. Имаше само един съмнителен момент малко след средата на демото, където един от терористите минаваше към стълби, но все пак не е нещо фрапиращо, за което да се хвана и да поставя бан. Нека погледнат и други колеги демото, за да се изкажат. Ще ви помоля да не спамите излишно.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот Roger » 10 Ное 2013, 17:17

Исках да бъде по-дълго демото но някой ме кикна.За да си правя труда да записвам демо,това означава много за мен.Играча играе с хак и съм сигурен,че ще си получи бана рано или късно.Дано да не е с динамично айпи.Жалко,че не виждате играта му с хак.Много добре се вижда как се нагажда по играчите защото вижда кой къде се намира предварително през стената.zxcv пусни си тази програма дето ти дадох преди време и изгледай пак демото,моля те.Тия номера със "чух стъпките ,гледам радара.."този играч не може да ме убеди,че играе чисто.На това демо той играе с уолхак и съм 100% сигурен,че е така.
Защо хора които нямат право да взимат отношение по темата,пишат тук?
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Мнениеот s0fGangsta » 10 Ное 2013, 17:39

Отчаян съм от преценката на днешните играчи.Радар,соунд,интуиция,стратегия,търпение това ти трябва.Търпението при мен е доста добро.Както виждаш не ръшвам , а спокойно си ги ги изчаквам.Радара помага повече от колкото си мислиш ти :) Не е зле и ти да започнеш да го използваш.И ти препоръчвам да си тренираш преценката.
Аватар
s0fGangsta
Потребител
Потребител

Мнениеот Roger » 10 Ное 2013, 17:43

s0fGangsta написа:Отчаян съм от преценката на днешните играчи.Радар,соунд,интуиция,стратегия,търпение това ти трябва.Търпението при мен е доста добро.Както виждаш не ръшвам , а спокойно си ги ги изчаквам.Радара помага повече от колкото си мислиш ти :) Не е зле и ти да започнеш да го използваш.И ти препоръчвам да си тренираш преценката.

Благодаря за съвета,изобщо не бях се сетил за радара,извинявай.
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Мнениеот zxcv ;> » 10 Ное 2013, 17:55

Roger написа:
s0fGangsta написа:Отчаян съм от преценката на днешните играчи.Радар,соунд,интуиция,стратегия,търпение това ти трябва.Търпението при мен е доста добро.Както виждаш не ръшвам , а спокойно си ги ги изчаквам.Радара помага повече от колкото си мислиш ти :) Не е зле и ти да започнеш да го използваш.И ти препоръчвам да си тренираш преценката.

Благодаря за съвета,изобщо не бях се сетил за радара,извинявай.

По-горе ви помолих да не пишете излишни постове, за да не спамите, но явно няма да се получи и за това ще заключа темата, за да могат да коментират колегите от Екип Банове и да дадат и своето мнение по демото си.

Roger, аз с хак не гледам играчите, той само може да те обърка още повече. Нито влизам в сървъра с хак и уж съм го изгасил, за да го пускам, когато има някой съмнителен. Имам десетки демота на Wallhack-ери и ако ти се занимава можеш да си свалиш няколко да видиш, че дори не използвам админ esp-то, за да ги гледам (Администраторският хак, както го наричат повечето). Спри да ми натякваш за твоя измислен хак вече три месеца!
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Следваща

Назад към Наложени банове