Г-н Бате Гошо ,аре да видим кой си сега :
""Здравейте ,нов съм в сайта но сървърите ги знам още далечната 2011

Ok Не си Faster ,но щом играеш редовно в Gungame дай ми никовете с които си играл! Ако си честен аре да те видя сега ...Искам ти никовете ,защо ли?Защото тоя ник който си посочил като име в игра :
Име в игра: Bate Gosho
Никой не го знае ! Дай да видим кой си, като играч ,не искам да те знам като потребител тук! Аз също играя тука от 2011 и съм най-редовния в ГГ няма как да не съм ти засичал никовете ,знам ги всички и добри и слаби играчи ! А ти трябва да си добър играч щом правиш такова предложение за ГГ сървара!
И супер странното е Бате Гошо ,как така бързо се появи мистър Faster да спори с мен в Чата ,след като той не бил влизал от много време ,ето неговите думи:
Go To Sleep: Вече почти не играя в мегагаминг
Е голяма защита направи пак

Go To Sleep: нека главен каже дали съм аз или който има права за това . До тогава по-добре замълчи нямам нищо против теб

Аве момче аз тия номера с ИП и нови никове съм ги правил преди ти да си купиш комп ве ,къде си тръгнал да лъжеш човек който си изкарва прехраната с лъжи а?

И последно да те питам Бате Гошо ,как така Аватара ти прилича на Фастер ? Как така подписа ти е в стил на Фастер? Как така стила ти подмазване ти е като на Фастер ? Е много съвпадения ве ? Сега като дадеш никовете всичко ще си пасне 1000% !
Мисли кои никове ще крадеш ,защото ще станеш зарезил пак

Bate Gosho: Смени си дилъра копеле

Всички данни ти имам и не се успокоявай ,че Мортал е казал че не сте един и същ ! Номера с ИП и различни никове само на тях можеш да прилагаш ,те са заети хора и не следят нещата при тях минава номера при мен НЕ ,аре да не ти казвам истинско име и да ти кача FB ,за да ти смеят хората!!!