Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Колко е 2x2 е Бате Гошо?

Изображение Форумно кошче

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Колко е 2x2 е Бате Гошо?

Мнениеот Fox veteran » 10 Ное 2015, 01:31

Аре да си довърша темата тука за да не дразня поне Sexy

Г-н Бате Гошо ,аре да видим кой си сега :

""Здравейте ,нов съм в сайта но сървърите ги знам още далечната 2011 8) година ,често играя в GunGame -"....

Ok Не си Faster ,но щом играеш редовно в Gungame дай ми никовете с които си играл! Ако си честен аре да те видя сега ...Искам ти никовете ,защо ли?Защото тоя ник който си посочил като име в игра :

Име в игра: Bate Gosho

Никой не го знае ! Дай да видим кой си, като играч ,не искам да те знам като потребител тук! Аз също играя тука от 2011 и съм най-редовния в ГГ няма как да не съм ти засичал никовете ,знам ги всички и добри и слаби играчи ! А ти трябва да си добър играч щом правиш такова предложение за ГГ сървара!

И супер странното е Бате Гошо ,как така бързо се появи мистър Faster да спори с мен в Чата ,след като той не бил влизал от много време ,ето неговите думи:

Go To Sleep: Вече почти не играя в мегагаминг

Е голяма защита направи пак :D :D :D От паника че си разкрит както всеки път :D ,какво написа Фастер със самото влизане в сайта :

Go To Sleep: нека главен каже дали съм аз или който има права за това . До тогава по-добре замълчи нямам нищо против теб :D :D :D Да не беше бързал да довършваш мисълта на Бате Гошо ве ,Фастер (giggle) (giggle) так се издаде още повече ,като се опита да защитиш и ника на Фастер :D :D :D Елементарно !!!

Аве момче аз тия номера с ИП и нови никове съм ги правил преди ти да си купиш комп ве ,къде си тръгнал да лъжеш човек който си изкарва прехраната с лъжи а? :D Аз тука си напраих 1000 ника и бях два па ти Админ и ме усетиха само двама и ако исках щях да съм админ още !!!!Ало!!!

И последно да те питам Бате Гошо ,как така Аватара ти прилича на Фастер ? Как така подписа ти е в стил на Фастер? Как така стила ти подмазване ти е като на Фастер ? Е много съвпадения ве ? Сега като дадеш никовете всичко ще си пасне 1000% !

Мисли кои никове ще крадеш ,защото ще станеш зарезил пак :D :D :D ! И това което правиш в сървара да се пишеш никове на членове на моя отбор няма да ти мине номера и най-вече да ме обиждаш и псуваш Бате Гошо -Фастер !!!

Bate Gosho: Смени си дилъра копеле :D Това е към мен в чата!!! Има го там и си седи ! Знаеш ли кой се така ме обиждаше когато пак го гепих,че прави мизерии като искаше да дърпа играчи за един сървар ,а? Познай ника му ...Faster! Позна ураааааа

Всички данни ти имам и не се успокоявай ,че Мортал е казал че не сте един и същ ! Номера с ИП и различни никове само на тях можеш да прилагаш ,те са заети хора и не следят нещата при тях минава номера при мен НЕ ,аре да не ти казвам истинско име и да ти кача FB ,за да ти смеят хората!!!
Аватар
Fox veteran
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: fox

Re: Колко е 2x2 е Бате Гошо?

Мнениеот AntonioMontana » 10 Ное 2015, 02:29

махнете го тоя бе (giggle) хем главния каза, че бате гошо не е faster и фокса пак продължава...абе момче спри наркотиците или ако имаш проблем се обърни към психиатър :x |(
Аватар
AntonioMontana
Потребител
Потребител

Име в игра: Antonio Montana

Мнениеот Bate Gosho » 10 Ное 2015, 09:31

Виновен ли съм ,че не си виждал името в сървъра ,има хора които си ме знаят .
Излез от филма брат ,това е само игра но ,ако силно го желаеш може да си удряш главата ! (hi) (punch)

Фастър-съм а-у момче това беше обикновено предложение към сървъра ти па реши ,че искам да стана Админ ,има си достатъчно админи,които се грижат за сървърите .(мисли още един път спри (fubar) Анито и Билките )
Един различен сървър ! IP - gg.csmegagaming.com:27016
Аватар
Bate Gosho
Потребител
Потребител

Име в игра: Milfara ! :D

Мнениеот Fox veteran » 10 Ное 2015, 13:26

Bate Gosho написа:Виновен ли съм ,че не си виждал името в сървъра ,има хора които си ме знаят .
Излез от филма брат ,това е само игра но ,ако силно го желаеш може да си удряш главата ! (hi) (punch)

Фастър-съм а-у момче това беше обикновено предложение към сървъра ти па реши ,че искам да стана Админ ,има си достатъчно админи,които се грижат за сървърите .(мисли още един път спри (fubar) Анито и Билките )

Благодаря че беше честен Фастер ! Не беше нужно да правиш интриги ,не с мен ,а с сървара ! Това предложение беше подмолно и ти го знаеш много добре ,правиш го само заради Редбул ,а това си ваш личен проблем не намесвайте сървара оправай те се сами !И ще те помоля да си признаеш още нещо ти ли си Well Done?
Аватар
Fox veteran
Потребител
Потребител

Мнениеот Mr.Black » 10 Ное 2015, 14:54

ѝХАХАѝХАѝХѝАХѝАХХАѝХѝАХАѝХѝХАХАѝХАѝХѝАХ....Преди поне бяха адекватни малоумниците,които спамеха по форума,сега направо не се знае к'во се пише :D.

"ще те помоля да си признаеш" АХХАХАХАА :Д ОК,ще му предам да си признае,че ти е изял закуската...Мозък имате ли бе сладури,к'ви са тия теми...Дайте малко по сериозно,т'ва е CS не ви е турския сериал ,в който живеете в най-затънтеното село.
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Име в игра: Mr.Black

Мнениеот shit happens » 10 Ное 2015, 15:04

Ей това е старата лисица. Липсваха ми цветните темички.
Аватар
shit happens
Потребител
Потребител

Име в игра: shit happens

Мнениеот Fox veteran » 10 Ное 2015, 15:27

Един да имаше хаса ми да следи нередните нещата ,сърварите щяха да са фул и щеше да се чака за тях . Най лесно е да те направят Админ и само да показваш пресъствие в сайта без никаква градация и само с думи едни и същи ихаха михаах и т.н. А на сърварите" е...и им ма...та,кво ми пука нали съм админ бот " Нали shit? А така седи гледай как хората се опитват да защитат честната игра ,а ти само повтарай едни и същи думи ,защото си същия бездушен като Фастер ,даже и по зле ! Той поне се опитва да е лош ,а ти си празен ,никой никога след теб не е написал дори и :D и няма да напише защото за тях си 0,нищо пич .Нямаш банове ,нямаш предложения , НИЩО само киснеш да гледаш чата ,на това му се вика Мъгла!
Аватар
Fox veteran
Потребител
Потребител

Мнениеот AntonioMontana » 10 Ное 2015, 17:25

fox продължавай може да разкриеш и някоя световна конспирация (rofl) (rofl) (rofl) филма няма край хахххахааха (giggle)
Аватар
AntonioMontana
Потребител
Потребител

Име в игра: Antonio Montana

Мнениеот dzak » 10 Ное 2015, 17:35

фоски, ти последно сега с какво се занимаваш?Ченге, безработен, лъжец или откривател на световни конспирации? Защо си мислиш, че ние патки пасем а ти си всезнаещ? Знаем кой с колко акаунта са, не си мисли, че не ги следим тези неща. Беше админ с друг ник само заради 1 човек. Изводите са за теб и моля те, не ми отговаряй.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот Bate Gosho » 10 Ное 2015, 18:32

Момчета стегнете се и заключете темата :x :x !
Много чувства влагате в тази игра бе.. (clap)
Един различен сървър ! IP - gg.csmegagaming.com:27016
Аватар
Bate Gosho
Потребител
Потребител

Име в игра: Milfara ! :D

Следваща

Назад към RecycleBin