http://dox.bg/files/dw?a=f57b0fde0b
В професионален сървар се играе така Даже и VIP да се чуди какво става Това е Fox ,Професионалист в четири сървара
Сега права следното в четири сървара ,играя и поддържам еднакво ниво на победите си ,искам да видя дали за 6 месеца ще направа 1000 wina и четирите различни сървара ! Е това е предизвикателство
Така се взима игра Gungameri !
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
Fox - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Fox
Re: Така се взима игра Gungameri !
LyT написа:fox ATAN ZVQRA E PIQNNNN пак ши саднеш брат малко остана ATAN ZVQRA E се върна
omg как се уплаших ти нещо пропусна турнира ?Страх ли ,кво ли Те плашиха с теб и накрая няма никой! Предлагам ти цялото село да спрете да играете CS ,за ваше добро е а най-добре е да ви спрат нета ,да не се мъчите Аре бегай да спиш ,че сутринта кой ще дои добитака
-
Fox - Потребител
Нали писа прощални писма,че си тръгваш?Кво ся пак трябва да ти чета празните теми.
-
wihyr - Потребител
- Име в игра: wihyr-a
wihyr написа:Нали писа прощални писма,че си тръгваш?Кво ся пак трябва да ти чета празните теми.
От спин, хемороиди и fox спасение няма ... за съжаление
Както и от атан, звяра на седемте морета и трите пасища.
-
shit happens - Потребител
- Име в игра: shit happens
wihyr написа:Нали писа прощални писма,че си тръгваш?Кво ся пак трябва да ти чета празните теми.
Пак не си в час А тая тема не е да четеш ,а да гледаш и да се учиш как се играе свали си демото и си купи пуканки
-
Fox - Потребител
Опасно е да подценяваш човек,който се надценява!
-
TtEeRrOoRrAa - Потребител
- Име в игра: TtEeRrOoRrAa
Fox ли къв си ддз ти си най смешния човек който съм виждал рева тука 5 дена ,че си тръгваш ся пак ми разпъваш локуми колко си велик давай IP пускай aim_map и да ме научиш малко както каза.
-
wihyr - Потребител
wihyr написа:Fox ли къв си ддз ти си най смешния човек който съм виждал рева тука 5 дена ,че си тръгваш ся пак ми разпъваш локуми колко си велик давай IP пускай aim_map и да ме научиш малко както каза.
Митко(вихърче) ти не разбра ли, че не си толкова добър и велик за колкото се мислиш ?
Сега искам да те предизвикам с един въпрос:
ПОБЕДИХ ЛИ ТЕ СЛЕД КАТО ИГРАХМЕ 1 НА 1 НА АЙМ_МАП ?
Много ме дразнят хора с по - високо самочувствие от моето и то без покритие. Да си ме видял аз да се изказвам колко съм добър, велик и как няма човек на планетата който да ме бие ? Такива хора никога не могат да бъдат приети на сериозно. Най - ясният пример е шматката фокс, ако той сам не се похвали няма да има кой друг да го направи просто, ще изпадне в забвение. Аз многократно съм ви чел приказките кой кого и как ще бие ама само си чешете езиците. Като сте толкова ларж влизате в сървъра пишете кой иска 1в1 играете с този човек и после качвате демото тука и тва е. Докато ме стигнете мен, влизам в сървъра пиша "КОЙ ИСКА 1в1 ВЕ ЛАМЕРИ?" (нарочно ги обиждам че да се надъхат) и след като се чуе гробна тишина значи сте стигнали едно долу горе добро ниво.
Дано научите нещо поне.
пп. БАРЕТАТА
пп2. Митко, нищо лично брат, но просто си прекалено надъхан.
-
viharslabiq - Потребител
- Име в игра: -
Има много добри играчи играл съм с такива виждал съм такива и т.н,но ти не си един от тях приятел бил си ме 1в1 здраве да е не си първия нито последния които ще ме бие за мен си оставаш 3-то разряден играч без посока.
-
wihyr - Потребител
барета имаш ли сървър ?
-
d1mb1kthebest - Потребител
- Име в игра: d1mb1k / Scientific
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2