wihyr написа:Fox ли къв си ддз ти си най смешния човек който съм виждал рева тука 5 дена ,че си тръгваш ся пак ми разпъваш локуми колко си велик давай IP пускай aim_map и да ме научиш малко както каза.
Митко(вихърче) ти не разбра ли, че не си толкова добър и велик за колкото се мислиш ?
Сега искам да те предизвикам с един въпрос:
ПОБЕДИХ ЛИ ТЕ СЛЕД КАТО ИГРАХМЕ 1 НА 1 НА АЙМ_МАП ?
Много ме дразнят хора с по - високо самочувствие от моето и то без покритие. Да си ме видял аз да се изказвам колко съм добър, велик и как няма човек на планетата който да ме бие ? Такива хора никога не могат да бъдат приети на сериозно. Най - ясният пример е шматката фокс, ако той сам не се похвали няма да има кой друг да го направи просто, ще изпадне в забвение. Аз многократно съм ви чел приказките кой кого и как ще бие ама само си чешете езиците. Като сте толкова ларж влизате в сървъра пишете кой иска 1в1 играете с този човек и после качвате демото тука и тва е. Докато ме стигнете мен, влизам в сървъра пиша "КОЙ ИСКА 1в1 ВЕ ЛАМЕРИ?" (нарочно ги обиждам че да се надъхат) и след като се чуе гробна тишина значи сте стигнали едно долу горе добро ниво.

Дано научите нещо поне.
пп. БАРЕТАТА
пп2. Митко, нищо лично брат, но просто си прекалено надъхан.