1. Ник с който играете в сървърите NaGaL KaTiL BiL
2. На колко години сте. 23
3. От колко време играете в сървърите 3 години
4. От колко време играете 8 години
5. Предишен опит като Админ. във няколко сървара съм бил админ
6. Колко време ще прекарвате в сървъра. всеки ден Гънгаме
8. Защо искате да сте Админ в сървърите Защото се случва от време на време когато играем късно вечер да няма админ който да премахне хакера , За мен ще е удоволствие да се присъединя към екипа на веригата !!!!
9. Скайп за обратна връзка. sopola_zmeq "Моля предваритело без да се присмивате защото бях на 13 когато си го направих"
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming всичките ми познати приятели вече са поканени във вашата верига сървари
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. това е доста относително имам доста подадени сигнали но не мога да се сетя колко са
12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н. От Град Добрич съм занимавам се със Хардуер и софтуер !!!!
Кандидатура за админ във гънгаме
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
15 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
mrmor - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: NaGaL KaTiL BiL
Re: Кандидатура за админ във гънгаме
Аз само ще кажа за сега че ти и Celq v okoto който днес и той пусна кандидатура за админ играете от едно и също IP и до тука спирам!А справката за вашите ip показва че сте от едно село Бърдево Добричко,а на мен ми каза че си от Змеево Добричко ,но другия интересен факт е как твоя приятел пише че от Варна пък играете от едно и също ip.За да пиша нали се сещаш че съм ви проверил преди да се изкажа .Като обесниш тоя факт ще дам мнение за това дали ставаш за адми !
-
rk2k - Потребител
- Име в игра: rk2k
колега всичко си има обяснение за това къде показва че се намирам питай булсатком а за това че моят ип и тоя на целя се в окото съвпадат е защото той ми е брат живеем в 2 къщи една до друга и ползваме един интернет , а това че той е дразнител и тн мисля че това си е негов проблем не е ли така или се бъркам ?
-
mrmor - Потребител
Много тарикати станахте напоследък. Пускате кандидатури и се надявате поне единия да получи права. И тук давам ПРОТИВ. Голямо ПРОТИВ!
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
Това е проблема във днешно време не оценявате хората като личност и тн а просто си правите сравнения със роднини и тн , аз си пуснах кандидатура и очаквах друго но сега излизам като тарикат защото и брат ми се е кандидатирал !!!! и пак искам да подчертая това че брат ми е дразнителна личност не е мой проблем, и не се сещам някои до сега да е имал проблеми с мен във сървара. Ако ще се продължава да ме оценявате по това кои е брат ми и че и той има кандидатура моля някои главен да изтрие моята кандидатура
-
mrmor - Потребител
mrmor написа:Това е проблема във днешно време не оценявате хората като личност и тн а просто си правите сравнения със роднини и тн , аз си пуснах кандидатура и очаквах друго но сега излизам като тарикат защото и брат ми се е кандидатирал !!!! и пак искам да подчертая това че брат ми е дразнителна личност не е мой проблем, и не се сещам някои до сега да е имал проблеми с мен във сървара. Ако ще се продължава да ме оценявате по това кои е брат ми и че и той има кандидатура моля някои главен да изтрие моята кандидатура
Виж сега ,аз той твоя ник го познавам и за това поисках уточнение ! Ако беше пуснал само ти кандидатура ,нещата щяха да се развият по друг начин може би ,но как оценяваме само теб като другия мераклия ти е брат ?
За теб ето казвам играеш от дълго време ,не си се заяждал с играчи ,но гледам че тука си се регистрирал отдавна ,но нито си бил редовен в сайта , не помня да си подавал сигнали в сървара ,нито си пускал сигнали в сайта за хак (Може би главния трябва да добави нова точка при кандидатстване за админ ,минимум 10 демота правилни за хакери + 2месеца регистрация ,но това си е негова преценка)та как да преценим че разбираш от хакери ? А най важното сега ,след като брат ти не получава за сега подкрепа как ще гарантираш ,че той няма да се възползва от твоите права ,все пак сте братя нали?
-
rk2k - Потребител
Първо колега аз имам парола на компа , пък и нали си имам и парола на ника и не обичам някои които и да е да ми сяда на пц то в 2 отделни къщи сме !!! кандидатирах се защото той ми каза че имало в момента кандидатури , чичо ми също играе цс дано да не вземе и той да се кандидатира .......
-
mrmor - Потребител
Според мене още,не си готов за админ, играй, забавлявай се,направи няколко сигнали за хак и след 2 месеца опитай пак !
Успех!
Успех!
Опасно е да подценяваш човек,който се надценява!
-
TtEeRrOoRrAa - Потребител
- Име в игра: TtEeRrOoRrAa
mrmor написа:Първо колега аз имам парола на компа , пък и нали си имам и парола на ника и не обичам някои които и да е да ми сяда на пц то в 2 отделни къщи сме !!! кандидатирах се защото той ми каза че имало в момента кандидатури , чичо ми също играе цс дано да не вземе и той да се кандидатира .......
Последно уточнение ,брат ти пише това :
12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н. - В момента не работя и не се занимаван с нищо и си цъкам цс с приятели ... или в тях или в нас ! Живея в Варна на 21 год. Неомъжен хД "Имам си тайна любовница" (това беше шега)
Ок да оставим че живеете на село или в град ,се е тая ,но ти пишеш че живееш в Добрич ок, а се оказва че живеете къща до къща с брат ти ,който пише че живее в Варна ,а и чичо ви играе CS и ако той е със същото IP и се окаже че живее в Шумен например ,ееееее то ма бая голяма къща ще да имате!
Виж от Добрич до Варна е бая път нали ? Значи някой лъже ,а как ще убедиш някой при това положение, че ти не лъжеш,а брат ти ! Ми ако бяхме хареса ли Брат ти от първия път ,дали щеше да пуснеш и ти кандидатура?Виж стават много съвпадения от който трудно ще избягаш ,може да ставаш за супер админ ,но при положение че брат ти се издънил и никой не го харесва за сега ,не знам дали някой ще ти се довери!Аз лично за тоя твой ник щях да дам ДА и да те подкрепа яко,защото не си създавал проблеми,но ако прибавим и ника на брат ти става + и – = 0 .Затова от мен ПАС.Не може да ме убедиш ,че като имаш брат и сте на по 21 и 23 години ,а не деца да не сте толкова близки ,аз лично не вярвам!
И пак ти казвам посещавай не само сървара,но и сайта и давай демота за хакери ,за да можем да преценим дали ги познаваш!
-
rk2k - Потребител
Не знам какво да мисля и как да гласувам защото съм виждал и двата ника в игра .Може и да е прав че играят от две отделни PC та за това съм ПАС на този етап
-
NickMasteR - Потребител
- Име в игра: NickMasteR
15 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Неодобрени кандидатури