Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Кандидатура за админ във гънгаме

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Кандидатура за админ във гънгаме

Мнениеот mrmor » 31 Яну 2015, 18:19

1. Ник с който играете в сървърите NaGaL KaTiL BiL
2. На колко години сте. 23
3. От колко време играете в сървърите 3 години
4. От колко време играете 8 години
5. Предишен опит като Админ. във няколко сървара съм бил админ
6. Колко време ще прекарвате в сървъра. всеки ден Гънгаме
8. Защо искате да сте Админ в сървърите Защото се случва от време на време когато играем късно вечер да няма админ който да премахне хакера , За мен ще е удоволствие да се присъединя към екипа на веригата !!!!
9. Скайп за обратна връзка. sopola_zmeq "Моля предваритело без да се присмивате защото бях на 13 когато си го направих"
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming всичките ми познати приятели вече са поканени във вашата верига сървари
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. това е доста относително имам доста подадени сигнали но не мога да се сетя колко са
12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н. От Град Добрич съм занимавам се със Хардуер и софтуер !!!!
Аватар
mrmor
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: NaGaL KaTiL BiL

Re: Кандидатура за админ във гънгаме

Мнениеот rk2k » 31 Яну 2015, 18:45

Аз само ще кажа за сега че ти и Celq v okoto който днес и той пусна кандидатура за админ играете от едно и също IP и до тука спирам!А справката за вашите ip показва че сте от едно село Бърдево Добричко,а на мен ми каза че си от Змеево Добричко ,но другия интересен факт е как твоя приятел пише че от Варна пък играете от едно и също ip.За да пиша нали се сещаш че съм ви проверил преди да се изкажа .Като обесниш тоя факт ще дам мнение за това дали ставаш за адми !
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Име в игра: rk2k

Мнениеот mrmor » 31 Яну 2015, 19:23

колега всичко си има обяснение за това къде показва че се намирам питай булсатком а за това че моят ип и тоя на целя се в окото съвпадат е защото той ми е брат живеем в 2 къщи една до друга и ползваме един интернет , а това че той е дразнител и тн мисля че това си е негов проблем не е ли така или се бъркам ?
Аватар
mrmor
Потребител
Потребител

Мнениеот BARCELONA FAN » 31 Яну 2015, 20:10

Много тарикати станахте напоследък. Пускате кандидатури и се надявате поне единия да получи права. И тук давам ПРОТИВ. Голямо ПРОТИВ!
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Име в игра: B A R C E L O N A F A N

Мнениеот mrmor » 31 Яну 2015, 20:23

Това е проблема във днешно време не оценявате хората като личност и тн а просто си правите сравнения със роднини и тн , аз си пуснах кандидатура и очаквах друго но сега излизам като тарикат защото и брат ми се е кандидатирал !!!! и пак искам да подчертая това че брат ми е дразнителна личност не е мой проблем, и не се сещам някои до сега да е имал проблеми с мен във сървара. Ако ще се продължава да ме оценявате по това кои е брат ми и че и той има кандидатура моля някои главен да изтрие моята кандидатура
Аватар
mrmor
Потребител
Потребител

Мнениеот rk2k » 31 Яну 2015, 21:57

mrmor написа:Това е проблема във днешно време не оценявате хората като личност и тн а просто си правите сравнения със роднини и тн , аз си пуснах кандидатура и очаквах друго но сега излизам като тарикат защото и брат ми се е кандидатирал !!!! и пак искам да подчертая това че брат ми е дразнителна личност не е мой проблем, и не се сещам някои до сега да е имал проблеми с мен във сървара. Ако ще се продължава да ме оценявате по това кои е брат ми и че и той има кандидатура моля някои главен да изтрие моята кандидатура

Виж сега ,аз той твоя ник го познавам и за това поисках уточнение ! Ако беше пуснал само ти кандидатура ,нещата щяха да се развият по друг начин може би ,но как оценяваме само теб като другия мераклия ти е брат ?
За теб ето казвам играеш от дълго време ,не си се заяждал с играчи ,но гледам че тука си се регистрирал отдавна ,но нито си бил редовен в сайта , не помня да си подавал сигнали в сървара ,нито си пускал сигнали в сайта за хак
(Може би главния трябва да добави нова точка при кандидатстване за админ ,минимум 10 демота правилни за хакери + 2месеца регистрация ,но това си е негова преценка)та как да преценим че разбираш от хакери ? А най важното сега ,след като брат ти не получава за сега подкрепа как ще гарантираш ,че той няма да се възползва от твоите права ,все пак сте братя нали?
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Мнениеот mrmor » 31 Яну 2015, 23:02

Първо колега аз имам парола на компа , пък и нали си имам и парола на ника и не обичам някои които и да е да ми сяда на пц то в 2 отделни къщи сме !!! кандидатирах се защото той ми каза че имало в момента кандидатури , чичо ми също играе цс дано да не вземе и той да се кандидатира .......
Аватар
mrmor
Потребител
Потребител

Мнениеот TtEeRrOoRrAa » 01 Фев 2015, 00:04

Според мене още,не си готов за админ, играй, забавлявай се,направи няколко сигнали за хак и след 2 месеца опитай пак !
Успех!
(beer)
Опасно е да подценяваш човек,който се надценява! ;)
Аватар
TtEeRrOoRrAa
Потребител
Потребител

Име в игра: TtEeRrOoRrAa

Мнениеот rk2k » 01 Фев 2015, 04:11

mrmor написа:Първо колега аз имам парола на компа , пък и нали си имам и парола на ника и не обичам някои които и да е да ми сяда на пц то в 2 отделни къщи сме !!! кандидатирах се защото той ми каза че имало в момента кандидатури , чичо ми също играе цс дано да не вземе и той да се кандидатира .......

Последно уточнение ,брат ти пише това :
12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н. - В момента не работя и не се занимаван с нищо и си цъкам цс с приятели ... или в тях или в нас ! Живея в Варна на 21 год. Неомъжен (u) хД "Имам си тайна любовница" (това беше шега)
Ок да оставим че живеете на село или в град ,се е тая ,но ти пишеш че живееш в Добрич ок, а се оказва че живеете къща до къща с брат ти ,който пише че живее в Варна ,а и чичо ви играе CS и ако той е със същото IP и се окаже че живее в Шумен например ,ееееее то ма бая голяма къща ще да имате!
Виж от Добрич до Варна е бая път нали ? Значи някой лъже ,а как ще убедиш някой при това положение, че ти не лъжеш,а брат ти ! Ми ако бяхме хареса ли Брат ти от първия път ,дали щеше да пуснеш и ти кандидатура?Виж стават много съвпадения от който трудно ще избягаш ,може да ставаш за супер админ ,но при положение че брат ти се издънил и никой не го харесва за сега ,не знам дали някой ще ти се довери!Аз лично за тоя твой ник щях да дам ДА и да те подкрепа яко,защото не си създавал проблеми,но ако прибавим и ника на брат ти става + и – = 0 .Затова от мен ПАС.Не може да ме убедиш ,че като имаш брат и сте на по 21 и 23 години ,а не деца да не сте толкова близки ,аз лично не вярвам!
И пак ти казвам посещавай не само сървара,но и сайта и давай демота за хакери ,за да можем да преценим дали ги познаваш!
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Мнениеот NickMasteR » 01 Фев 2015, 18:36

Не знам какво да мисля и как да гласувам защото съм виждал и двата ника в игра .Може и да е прав че играят от две отделни PC та за това съм ПАС на този етап
Аватар
NickMasteR
Потребител
Потребител

Име в игра: NickMasteR

Следваща

Назад към Неодобрени кандидатури